Zeleneč nekladla odpor

11.05.2014 23:51

MSK - SK Zeleneč    3:0 (3:0)

V tomto utkání jsme přivítali na domácím hřišti sestupem ohroženou Zeleneč a s klidem jsme zvítězili o tři branky. První branku vstřelil z trestného kopu a chybě gólmana Horák. Po čtyřiceti minutách hostující gólman chyboaval znovu a Hrdinův roh si hodil do branky. O dvě minuty později se ještě trefil Lukeš. Ve druhé půli dostali šanci se ukázat mladíci v našem dresu, nicméně skóré se již nepohnulo. 

V utkání už od samého začátku byl náš tým jasně lepší. V utkání hrál také docela velkou roli poměrně silný vítr. V 10. minutě si náš tým vypracoval sérii 5 rohových kopů, ale ještě bez efektu. Hosté se na naší půlku dostávali pouze sporadicky a většinou jen na malou chvíli. Ve 25. minutě jsme konečně zlomili odpor hostí. Po faulu na Jíru jsme dostali šanci k rozehrání standardní situace. K exekuci se postavil Horák, který z poměrně velké dálky vyslal přímou střelu na bránu, hostující gólman podcenil odskok míče a vyrazil si ho přímo pod břevno - 1:0. Chvíli poté se chtěli připomenout také hosté, ale snad jediná střela na branku byla velmi slabá a Ježek neměl problém. Ve 41. minutě jsme si vypracovali rohový kop, stříleny Hrdinův centr si k překvapení všech hodil zelenečský brankář z malého vápna do vlastní branky - 2:0. Neuběhly ani dvě minuty a dali jsme další gól. Ježek svým dlouhým výkopem našel Jírovu hlavu, který prodloužil na rozeběhnutého Lukeše, ten se dostal do samostatného úniku a dlouhou kličkou se zbavil i gólmana a trefit prázdnou bránu mu nedělalo problém - 3:0. To bylo z první půle vše.

Druhý poločas jsme začali náporem, ale dvě dobré šance na gól jsme zahodili. Obraz hry byl naprosto totožný jako v první půli. Po hodině hry opět kopal přímý kop Horák, tentokrát ale již náhradní gólman jeho střelu vyrazil. Postupem času se na hřiště dostali, v našem dresu, i hráči kteří svým věkem spadají ještě do kategorie dorostu. Největší šanci z nich měl v 75. minutě Čermák. Ten dostal pěknou příhrávku za obranu, ale v samostatném úniku trefil pouze hostujícího brankáře. Utkání se do konce prakticky dohrávalo, sem tam jsme zahrozili, ale další gól už nepadl. 

V šestém jarním domácím zápase jsme si tedy připsali opět plné tři body! V tomto zápase byl zisk bodů zatím nejjednodušší. 

Branky: 24. Horák, 41. Hrdina, 43. Lukeš.

Diváci: 110.

MSK: Ježek - Zajíček (20. Razák), Špetlík, Horák, Musil - Pokorný, Hrdina (C), Bajer, Radačovský (84. Altman) - Jíra (Čermák F.), Lukeš (80. Maryška).

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.