Dva góly v závěru nám přinesly 3 body!

02.04.2014 19:20

MSK - SK Rejšice    3:1 (1:0)

V derby utkání jsme hostili třetí tým tabulky a i své třetí jarní domácí utkání jsme dokázali vyhrát. V první půli nás dostal do vedení krásným gólem ze standardky Klain. Hosté vyrovnali skóré chvíli po začátku druhého poločasu. Když už se zdálo, že utkání směřuje k remíze, tak se dvě minuty před koncem prosadil po rohovém kopu Zajíček a v nastavení přidal třetí gól Pokorný.

Utkání nezačalo v bůhví jak velkém tempu, bohužel terén našeho hřiště nedovoluje hrát moc kombinační fotbal, a tak se spíše balon dával vzduchem. Do první šance utkání se dostal Hrdina, který dostal na hranici velkého vápna hostí nabito od Klaina, jeho střelu však gólman Tvaroh vyrazil. Hosté se snažili tvořit šance rychlým přechodem do útoku, ale jednou byli zastaveni pro offside a po druhé si Špetlík hostujícího Kučeru pohlídal a Ježek mohl v klidu sebrat balon. Ve 22. minutě se ve velké šanci ocitl Klain, ale bohužel z dobrých osmi metrů přestřelil Tvarohovu bránu. Po půlhodině už přišel gól v hostující síti. Jíra byl faulován před pokutovým územím hostí, míč si postavil Klain a krásně přes zeď trefil do černého - 1:0. Poté se zase osmělili rejšičtí. Nejprve po dlouhém autu přistrčil Herman hlavou na volného Maňase, jeho střela však skončila vedle. O chvíli později se ve vápně uvolňoval Horváth, ale jeho nepřílíš razantní, ale dobře umístěnou střelu, která mířila do horního růžku, dokázal Ježek vyrazit mimo naší bránu. To bylo z prvního poločasu vše.

Začátek druhé půle nám vubec nevyšel. Hosté dokázali již ve 49. minutě vyrovnat. Akce začali již u gólmana Tvaroha a následně přes Kučeru a Menčíka, který našel svým centrem přesně Hermana v našem vápně, kde následně posadil Zajíčka na zem a křížnou ranou srovnal - 1:1. Dále se na delší dobu oba týmy s vážnějšími šancemi odmlčeli. Na každé straně se rozehrávalo pár standardních situací, ale bez nějakého většího efektu. Utkání se pomalu, ale jistě blížilo ke svému konci a zdálo se, že oba týmy si body rozdělí, když přišla 88. minuta a náš rohový kop. Klain svým centrem přesně našel Zajíčka, který před prázdnou bránou nezaváhal a strhl vedení na domácí stranu - 2:1. Hosté poté vrhli všechny své síly do útoku a v poslední minutě kapitulovali ještě jednou. Klain poslal dlouhý balon na za obranu naběhnuvšího Pokorného, který se zbavil obránce a následně dlouhou kličkou i gólmana Tvaroha a do prázdné brány pečetil skóré utkání - 3:1. Po rozehrání hlavní rozhodčí ukončila zápas.

Po nedělním vítězství nad druhým týmem tabulky, jsme o pár dní později porazili i třetího v pořadí a v součtu s výhrou nad rezervou Dobrovice, jsme na jaře doma zatím stoprocentní! Věřme že dobrou formu naši hráči potvrdí i v dalším kole, když zajíždí na půdu, beznadějně posledních, Zásmuk.

Branky: 31. Klain, 88. Zajíček, 90+2. Pokorný - 49. Herman.

MSK: Ježek - Zajíček, Bejda, Špetlík (81. Pokorný), Musil - Lakatoš (46. Radačovský), Klain, Hrdina (C), Krejza, Bajer (62. Lukeš) - Jíra (90. Hájek).

SK Rejšice: Tvaroh - Dufek, Lacina, Kopecký, Jon - Horváth, Putorík, Maňas (74. Karela), Kučera (84. Rys) - Herman, Menčík.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.