Vítězná generálka

05.08.2012 11:31

MSK - Železný Brod    5:2 (3:1)

K poslednímu utkání před začátkem mistrovské sezony jsme si pozvali Železný Brod, tým který hraje krajský přebor libereckého kraje. Kvůli nevlídnému počasí se utkání odehrálo na hřišti SK Hlavice.

Počátek utkání byl v našem podání velmi špatný, výsledkem toho byl gól v naší síti, kteří naši hosté dali z pokutového kopu. Následně se naši hráči začali osmělovat a přicházely i šance. Největší jsme měli v podání Bejdy, který šel zahrávat pokutový kop po faulu gólmana. Bohužel však Bejda neuspěl. Poté jsmě měli už jasně více ze hry a za nedlouho napravil svou reputaci Bejda, když krásnou hlavičkou vyrovnal. Za pár minut jsme již vedli, dostali jsme další výhodu pokutového kopu, tentokrát si míč postavil Hofman a s přehledem proměnil. Do konce poločasu jsme přidali ještě jednu branku, kdy po krásné rychlé akci od gólmana Ježka přes Hrdinu na Klaina, který si narazil s Lukešem a následně tvrdou přízemní ranou prostřelil gólmana. První půle tedy skončila 3:1 v náš prospěch.

Druhou půli rozehráli lépe naši hosté, když trefili tyč. Ovšem gól padl na druhé straně, když brodský stoper fauloval v úniku Klaina a kopala se třetí penalta v náš prospěch, tentorkáte si vzal míč Lukeš a také proměnil. Po hodině hry se naše sestava promíchala pěti hráči. Po chvíli hosté snížili na 2:4, ale konečné slovo v utkání měl Jíra, který uzavřel střelecký účet zápasu na 5:2.

Generálka nám tedy vyšla dobře, tak doufejme, že budeme hodnotit stejně i první mistrovské utkání, které hrajeme již za týden v neděli 12. srpna, kdy doma hostíme Zásmuky.

Sestava MSK: Ježek (60. Kočí) - Pokorný (60. Vávra), Bejda, Zajíček (60. Moc), Kučera (60. Vitmajer) - Klain, Hrdina, Hofman, Radačovský - Jíra, Lukeš (60. Matouš)

Branky MSK: Bejda, Hofman z pen., Klain, Lukeš z pen., Jíra

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.