Velkým Hamrům jsme dali 4 góly

28.07.2014 14:16

MSK - Velké Hamry    4:1 (2:0)

V prvním utkání na domácím hřišti jsme se utkali s, účastníkem libereckého krajského přeboru, Velkými Hamry.

Od počátku utkání jsme měli mírnou převahu a od dvacáté minuty vyjádřenou také gólově. Hofman poslal do vápna dobrý centr a Jíra se nemýlil. Po deseti minutách se po rohovém kopu prosadil hlavou opět Jíra. Tentýž hráč ještě o chvíli později nevyzrál v samostatném úniku na hostujícího brankáře.

V poločasové přestávce došlo k tradičnímu prostřídání a tím pádem i k chvilkovému sehrávání. Prvních patnáct minut druhé půle žádnou šanci nenabídlo. Po hodině hry však hostující stoper podskočil míč a Jíra běžel sám na brankáře, kličkou se ho zbavil a s trefením prádné branky neměl problém, zkompletoval tedy svůj hattrick. V 70. minutě jsme po zbytečném faulu v našem vápně dali soupeři možnost k zahrávání pokutového kopu, který hostující hráč s přehledem proměnil. Naši hráči se poté překonávali kdo zahodí větší šanci. Již v nastavení byl ve vápně faulován Lukeš, a také my jsme dostali možnost penalty. Míč si vzal sám faulovaný Lukeš, penaltu mu ale brankář vyrazil. Ke smůle brankáře však přímo na nohu Radačovského, který poslal míč do sítě a uzavřel tak skóré na konečných 4:1.

Branky MSK: 20., 35.  a 60. Jíra, 90. Radačovský.

Sestava MSK: Ježek (46. Kroupa) - Lakatoš, Horák, Hofman, Musil - Valenta, Krejza, Bajer, Radačovský - Jíra, Lukeš. Do utkání z hráčů zasáhli ještě Zajíček, Kučera, Altman a Špetlík.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.