V Zásmukách jsme splnili cíl

06.04.2014 20:38

Sokol Zásmuky - MSK    1:3 (1:0)

V utkání na půdě posledního týmu tabulky jsme byli jasně lepším týmem. V první půli jsme si vypracovali minimálně pět vyložených šancí, ale paradoxně jsme v poločase prohrávali 0:1. Ve druhé půli jsme pokračovali v náporu a od 65. do 76. minuty jsme protrhli střeleckou smůlu a třemi góly zařídili zasloužené tři body. 

Již prakticky od začátku utkání začalo naše dobývání domácí branky. Domácí se k ohrožení naší branky nedostávali. První naše vážnější šance přišla v 7. minutě. Zajíček pěkně kombinoval s Klainem na levé straně, poté posílal centr do vápna, kde na něj jen o kousek nedosáhl hlavou Lukeš. V další šanci byl o pár minut později Klain, ale jeho střela mířila pouze do míst, kde stál domácí brankář. Ve 20. minutě přišla další šance. Bajer prošel od pravé lajny až do vápna domácích, kde stříleným centrem našel přesně Klaina na zadní tyči, ale domácí brankář předvedl parádní zákrok, kdy se bleskově přesunul a Klainovu střelu vyrazil mimo branku. A jak už to tak někdy bývá, tak z ničeho nic udeřilo na druhé straně. Domácí rychle rozehráli míč ze svého vápna, dostali se až na naše vápno, kde se nejprve dostal k zakončení z dobrých dvaceti metrů domácí záložník, jeho střela byla však zblokována a po několika dalších odrazech se míč dostal k osamocenému Lindnerovi, který si sám před Ježkem poradil a poslal domácí do vedení - 1:0. Po předchozím průběhu velice překvapivý scénář utkání. Do konce poločasu jsme si vytvořili další dobrou příležitost, ale Hrdinovu dobře mířenou střelu z vápna vytáhl domácí gólman mimo svou svatyni. Do kabin jsme odcházeli za nepříznivého stavu 0:1.

Druhý poločas pokračoval přesně ve stopách prvního, kdy jsme opět přitlačili domácí před svou branku, ale stále jsme nemohli protrhnout střeleckou smůlu. Zhruba po hodině hry jsme špatně rozehráli uprostřed hřiště, kdy jsme doslova namazali domácím, kteří šli sami na branku, ale Ježek domácího útočníka ustál a jeho lob do branky nepustil! V 65. minutě už to konečně přišlo! Bejda dostal přihrávku na hranici vápna domácích, prvním dotykem si balon dobře přistrčil a lehce tečovanou střelou rozvlnil síť - 1:1. Netrvalo dlouho, konkrétně dvě minuty, a byli jsme ve vedení! Jíra svým centrem z levé strany našel ve vápně Radačovského, který krásně "z voleje" propálil domácího brankáře - 1:2. Rychlé uklidnění do našich řad. Naši hráči dále kombinovali a chtěli co nejrychleji přidat další branku k pojištění výsledku. Ta přišla o necelých deset minut později. Bajer skvěle prošel na pravé straně hřiště až k vápnu, kde předložil Radačovskému, ten se zbavil obránce a střílenou přihrávkou našel před prázdnou brankou Bejdu, který neměl problém skórovat - 1:3. V poslední čtvrthodině zápasu se snažili ještě i domácí něco předvést, ale gól už nepadl ani na jedné straně.

V tomto utkání jsme tedy splnili cíl a to zisk tří bodů. Potvrdili jsme dobrou formu, kdy jsme v tomto týdnu sehráli tři mistrovská utkání a v každém jsme zvítězili! Tyto výsledky nás vynesli už na 5. příčku tabulky!

Branky: 35. Lindner - 65. a 76. Bejda, 67. Radačovský.

MSK: Ježek - Zajíček, Špetlík, Bejda, Lakatoš (55. Radačovský) - Klain, Krejza, Hrdina (C), Bajer - Jíra (83. Čermák), Lukeš (86. Maryška).

Zásmuky: Kubelka - Čapek, Tománek, Lanc (70. Jonáš), Janoušek (60. Borovička) - Lindner, Benda, Pechar (80. Vokáček), Sobotka - Krombholz, Mašín.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.