Z Rakovníku jsme přivezli cenný bod

22.04.2012 17:00

SK Rakovník - MSK        1:1 (0:1)

Ve 22. kole jsme hráli na půdě našeho tabulkového souseda. Zda-li jsme se chtěli stále udržet ve hře o udržení, tak jsme nesměli prohrát, a to se také podařilo. Výkon to nebyl sice vůbec slavný, ale hlavní cíl byl splněn.

V tomto utkání měli domácí více ze hry a rozhodně byli tedy nebezpečnější. V úvodu utkání si však nedokázali vytvořit nějakou výraznější šanci a naši hráči podnikali rychlé protiútoky. Špatnou zprávou pro nás bylo bohužel zranění kapitána Hofmana (stehenní sval) v úvodu utkání. Jeden takový protiútok se stal úspěšným a to vše v 17. minutě. Centr z pravé strany propadl až na velké vápno k osamocenému Lakatošovi, který z první vystřelil a po závaru před brankou dostal míč za brankovou čáru Jíra - 0:1. Byl to náš vůbec první gól na hřištích soupeřů v jarní části. Po obdržené brance si začali domácí vytvářet i nebezpečné šance. Po půlhodině hry za překonaného Moce zasáhla tyč a nás ochránila od vyrovnání. Domácí měli ještě pár šancí, ale žádná se neujala, a tak se do šaten šlo za příznívého stavu pro naše hráče 1:0.

Po poločasové bouřce v domácí kabině vrhli domácí všechny síly do útoku a nám tím tak umožňovali útoky do otevřené obrany. Tu největší měl Lukeš v 51. minutě, kdy utekl domácímu stoperovi, na vápně si míč zasekl na svou pravou nohu a vyslal nádhernou křížnou ránu, bohužel byla lehce tečována domácím obráncem a tak skončila těsně vedle pravého horního růžku rakovnické branky. Poté nám domácí začali chvilkami zle zatápět. Naše obrana v čele s Mocem odolávala až do 70. minuty, kdy už bohužel kapitulovala. Po pěkném uvolnění přihrávkou mezi naše stopery se ocitl domácí Schwendt sám před Mocem a přízemní střelou mu nedal šanci - 1:1. Chvíli po obdržené brance nastalo před naší brankou doslova peklo. Domácí měli v jedné minutě snad čtyři vyložené šance, ale Moc ve spolupráci s obranou další pohromu zažehnali. V samotném závěru utkání jsme mohli ještě strhnout vítězství na svou stranu, ale bohužel Jíra už byl naprosto bez energie a při souboji jeden na jednoho na velkém vápně domácích mu domácí bek míč ve skluzu ukopl do zámezí. Po následné rozehrávce rozhodčí toto utkání ukončil.

Zisk bodu z tohoto utkání je pro nás velice důležitý! Ikdyž mohlo být lépe, ale i podstatně hůře.

Branky: 70. Schwendt - 17. Jíra

Sestava MSK : Moc - Rambousek, Špetlík, Hofman (C) (10. Lakatoš), Zajíček - Radačovský, Kraus (81. Pokorný), Krejza, Hrdina - Jíra, Lukeš (56. Herodes).

Sestava SK Rakovník: Doubrava – Zápotocký, Hornof, Severin – Fojtík, Razím – Mžourek (62. Lupák), Pucholt, Schwendt – Kapek (46. Guadalupe), Setnička (46. Lippert).

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.