Až příliš krutý výsledek

19.08.2012 13:57

Polepy - MSK    4:1 (2:1)

Ve druhém kole jsme nastoupili na půdě exdivizních Polep. Utkání bylo velmi vyrovnané, ikdyž se domácí dostali do rychlého vedení z penalty. Po druhém gólu v naši síti však začalo naše mužstvo domácím zle zatápět, odměna byl gól v domácí síti. V druhém poločase jsme domácí dostávali pod tlak, ale bohužel místo vyrovnání jsme opět neubránili standardní situaci a domácí zvýšili. Poté přidali po další naší chybě čtvrtý gól a bylo rozhodnuto.

Do utkání jsme nevstoupili zrovna dobře, když už ve třetí minutě jsme zaspali při standardní situaci domácích, Bejda nestíhal svého hráče, stáhl ho ve vápně a výsledkem byla penalta pro domácí. Domácí exekutor poslal Ježka na opačnou stranu a otevřel skóré utkání -1:0. Gól nás hodně srazil a více měli míč na svých kopačkách domácí hráči, ikdyž povětšinou na své polovině, ale nedovolovali nám si vytvořit větší příležitost. Domácí hrozili hlavně po standardních situacích. Bohužel po dvaceti minutách hry rozvlnili síť po druhé. Radačovský zbytečně fauloval u autové čáry. Následný centr si našel zcela nepokrytý domácí útočník hlavou a "koníčkem" trefil šibenici naší branky -2:0. Po této brance se ale naši hráči probudili a začali domácí přišpendlovat k jejich vápnu. Nejprve Hofman protáhl, přízemní ranou z trestného kopu, domácího gólmana, který s námahou vyrazil jeho projektil na roh. Poté to zkoušel Bejda, ale trefil pouze zeď. Ve 35. minutě jsme však už udeřili! Bejda poslal míč do vápna, kde vyhrál hlavičkový souboj Lukeš, poté se k míči nejvýše vyšplhal Jíra a hlavičkou doslova přeloboval domácího gólmana a trefil do černého -2:1. To bylo pořádné povzbuzení pro náš tým a prakticky do poločasu jsme domácí nepustili pořádně na naši polovinu. Těsně před poločasem jsme rozjeli pohlednou akci na jejímž konci bohužel Hofman nenašel přesně ve vápně osamoceného Lukeše, a míč skončil v zámezí. Poločas tedy domácí vyhráli 2:1.

Do druhé půle jsme opět vlétli a hned po třech minutách mohlo být vyrovnáno. Na Bejdův rohový kop nejvýše vyskočil Jíra, ale bohužel těsně přestřelil. Naši hráči byli v tu chvíli lepším týmem na hřišti, ale domácí se také připomínali nebezpečnými brejky. Po dvou z nich zachraňoval Ježek naše naděje na bodový zisk. Bohužel jsme naše šance nedokázali proměnit a v 75. minutě přišel gól v naší síti. Opět po našem špatném obsazení po standardní situaci domácích. Centr od rohového praporku si našel opět zcela osamocený domácí hráč, který z "voleje" ala Van Basten, krásně trefil a domácí se mohli radovat -3:1. Hned po rozehrávce se hned do šance dral Radačovský, avšak jeho střela z hranice vápna byla zblokována. Poté už domácí hráli s větším klidem a moc nám míč půjčovat nechtěli. V 82. minutě zpečetili své vítězství další brankou. Bajer bohužel netrefil skákající míč, domácí forvard ho vzal do své správy a tvaří v tvář Ježkovi ho uklidil k tyči -4:1. Poté už se utkání jen dohrávalo a domácí tak dokráčeli k vítězství.

Výsledek sice vypadá jednoznačně, ale určitě neodpovídá průběhu utkání. Bylo to velice vyrovnané utkání, bohužel s krutým výsledkem pro nás, polepští ovšem ukázali, že mají velice silný a zkušený mančaft, my jsme si naopak dokázali, že plán hrát o postup není nereálný.

Branky: 3. Suchánek z PK, 28. Kalivoda, 75. Zelenka, 82. Javorek  – 35. Jíra.

Diváci: 120

MSK: Ježek - Zajíček, Bejda, Špetlík, Bajer - Lakatoš R., Hofman (C), Hrdina (58. Matouš), Radačovský - Lukeš (70. Lakatoš M.), Jíra.

Polepy: Kubrycht – Růžička, Suchánek, Kalivoda, Zelenka – Dušek (79. Dolejší), L. Kmoch (85. D. Kmoch), Paták, Karkoš – Slezák (86. Král), Javorek.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.