V poslední minutě jsme přišli o bod!

21.04.2014 11:08

SK Benešov B - MSK    1:0 (0:0)

V utkání ve kterém sice domácí drželi více míč na svých kopačkách, ale více šancí jsme měli my, padl jeden jediný gól. Bohužel to bylo do naší sítě a v čase ve kterém už nebyla šance s utkáním něco udělat, tedy v 90. minutě.

Zápas průměrné úrovně nepřinesl mnoho zajímavých momentů. První poločas se hrálo především uprostřed hřiště. Oba soupeři se soustředili na bezchybnou obranu, a tak se diváci nedočkali žádné vyložené šance.

Druhý poločas hosté pozorně bránili a vyráželi do nebezpečných protiútoků. V 51. minutě si na centr z pravé strany naběhl do vápna hostující Jíra a hlavou donutil brankáře Starečka k bravurnímu zákroku. O chvíli později nechala domácí obrana hlavičkovat na zadní tyči Zajíčka, ale Stareček byl opět na správném místě a skvěle zasáhl. Poté se z ojedinělé akce připomněli i domácí, ale Voráčkova dorážka po sražené střele skončila na obličeji hostujícího brankáře.

Mnichovohradišťští byli i nadále aktivní. Hlavou zahrozil Bajer a dvě nebezpečné střely nedokázali vtěsnat mezi tyče domácí branky. A tak udeřilo na opačné straně. V 89. minutě se po povedené akci z pravé strany a centru Komárka, dostal k zakončení na zadní tyči Keltner a rozhodl zápas.

Branka: 89. Keltner.

MSK: Ježek - Zajíček, Horák, Krejza, Musil - Bajer, Klain, Hrdina (C), Radačovský (87. Lakatoš) - Jíra, Lukeš (67. Pokorný).

Benešov B: Stareček - Vrňák, Komárek, Hronek, Janovský - Peroutka, Turek (66. Keltner) - Voráček, Urban, Prikner - Rybařík (77. D. Braný).

 

zdroj: https://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/keltner-vystrelil-stastnou-vyhru-20140420.html

 

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.