V Jesenici vítězně!

07.09.2014 15:46

SK Slavia Jesenice - MSK    1:4 (0:2)

V Jesenici, kde je hřiště menších rozměrů, jsme odehráli velmi bojovný zápas s vítěznou tečkou. Již po čtvrthodině jsme si vypracovali dvougólový náskok, když se trefili Mlynka a Zajíček. Po hodině hry domácí snížili, ale poslední slovo měli opět naši hráči, po brankách opět Mlynky a Horáka jsme si dokráčeli pro cenné vítězství. 

Chvíli po začátku zápasu se přihnala velká bouřka a silný déšť, s touto situací se vypořádali lépe naši hráči. Již v 7. minutě se dostal za obranu domácích Jíra, sám před gólmanem ještě připravil míč před prázdnou branku Mlynkovi, který neměl problém zavěsit -0:1. Chvíli poté si vypracovali domácí standardní situaci z rohu velkého vápna, ale domácí hráč branku přestřelil. Ještě o chvíli později vystihl domácí útočník Lakatošovu malou domů, ale Ježek spolu s Hofmanem zachránili náš tým. Po čtvrthodině hry přišla naše druhá gólová akce. Bejda našel svým centrem, z rohového kopu, přesně Zajíčkovu hlavu a ten se v takových situacích nemýlí -0:2. Dalších patnáct minut se hrálo spíše uprostřed hřiště se spoustou osobních soubojů, mírnou převahu měli naši hráči. Ve 35. minutě se do samostatného úniku dostal Mlynka, bohužel jeho střelu pokryl domácí brankář. Chvíli před poločasem se do vápna svým důrazem dostal Krejza, dokonce dostal míč i do sítě, ale bohužel nepovoleně rukou, takže gól mu nebyl uznán. Chvíli poté ukončil rozhodčí první poločas.

Do druhého poločasu nastoupili domácí v dobrém světle, náš tým dostali pod tlak. V 54. minutě dostali možnost zahrávat nepřímý volný kop, po nebezpečné hře Ježka, uvnitř našeho vápna, míč však po rozehrávce skončil naštěstí vedle naší brány. Po hodině hry už se domácí dočkali. Domácí záložník ustál souboj uprostřed hřiště, přihrávkou našel dobře postaveného spoluhráče, který ze dvaceti metrů poslal nechytatelnou ránu do šibenice Ježkovi branky -1:2. Domácí povzbuzeni gólem byli i dále nebezpeční, vypracovali si řadu standardních situací, ale naše obrana obstála na jedničku. V 75. minutě, v době kdy už jsme opět získali půdu po nohama, jsme opět zvýšili svůj náskok. Kolmou přihrávku na polovině hřiště dobře pustil Jíra mezi nohama na Mlynku, který si tentokráte se svým nájezdem poradil lépe než v první půli a jeho střelu zastavila až síť za zády jesenického brankáře -1:3. Chvíli poté se dostal do úniku Radačovský, ale ten na gólmanovi ztroskotal. Konečnou podobu skóré dal dvě minuty před koncem Horák, ten si naběhl na rohový kop a střelou z první prostřelil vše co mu stálo v cestě -1:4. Zápas se už v klidu dohrál a naši hráči mohli slavit důležitou výhru!

Na jesenickém menším hřišti jsme předvedli dobrý výkon a po zásluze si připsali tři body do tabulky. Kromě čtyř branek jsme ještě minimálně dvě dobré šance neproměnili. Naše výkony jsou v posledních zápase dobré, nezbývá nám tedy nic jiného, než podobný výkon zopakovat i za týden na domácím hřišti v derby proti Dlouhé Lhotě.

Branky MSK: 7. a 75. Mlynka, 16. Zajíček, 88. Horák.

MSK: Ježek - Zajíček, Hofman (C), Horák, Musil - Lakatoš, Krejza, Bejda (70. Kučera), Jíra (89. Lukeš), Radačovský (87. Špetlík) - Mlynka (80. Bajer).

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.