Utrápená výhra v Kněžmostě

31.07.2014 22:34

Kněžmost - MSK    0:3 (0:1)

V dalším utkání letní přípravy jsme cestovali na hřiště nedalekého Kněžmosta, který je nováčkem 1.B třídy.

Úvod zápasu se nesl ve znamení mnoha nepřesností na obou stranách. Po půlhodině hry jsme se zásluhou Krejzy dostali do vedení. Domácí zahrávali faul na půlce hřiště, ovšem právě Krejza rozehrávku vystihl a překonal z dálky domácího brankáře. Do konce poločasu stojí za zmínku jen standardní situace domácích z hranice vápna, ale bez efektu.

Druhý poločas pokračoval ve stopách prvního, do více šancí se chvílemi dostávali domácí, ale gólově udeřilo na druhé straně. Lukeš si naběhl na přihrávku za obranu a tváří v tvář domácímu brankáři nezklamal a stav byl 2:0. Tentýž hráč se dokázal prosadit ještě jednou. Čtvrthodiny před koncem se dobře zorientoval ve skrumáži a míč poslal přesně k tyči a uzavřel střelecký účet utkání na konečných 3:0 v náš prospěch.

Náš tým sice vyhrál o tři branky, ale výkon nebyl určitě dobrý, nicméně opět se v naší sestavě prostřídali další hráči. Již v sobotu 2.8. v 10:15h, sehraje náš tým generálku na novou sezonu a to na půdě Bakova nad Jizerou, který hraje stejně jako Kněžmost 1.B třídu.

Branky: 30. Krejza, 60. a 75. Lukeš.

Sestava MSK: Kroupa (46. Ježek) - Zajíček, Altman, Hofman, Musil - Lakatoš, Kučera, Krejza, Radačovský - Lukeš, Kandráč. Do hry z hráčů zasáhli ještě Čečelský a Vodák.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.