Týnci jsme nasázeli 8 branek!

27.08.2012 00:09

MSK - Týnec n/Sáz.    8:1 (6:0)

Už od samého počátku utkání měl náš tým jasnou převahu. Rychlý gól jí ještě znásobil. Do poločasu jsme týneckým dali šest branek a bylo po zápase. Ve druhé půli už tempo opadlo, hosté snížili na 6:1, ale v závěru zápasu se ještě dvakrát trefil dorostenec Vitmajer a dal výsledku konečnou podobu.

Do utkání jsme nastoupili aktivně a hosty dostávali pod tlak. První náznak šance hostů zhatil Ježek včasným vyběhnutím. Poté už však úřadovali naši hráči. Již v 6. minutě dobře rozehrál rohový kop Bejda, míč se po prodloužení na první tyči dostal až k samotnému Zajíčkovi, pro kterého už nebyl problém trefil prázdnou branku -1:0. Brzký gól nás uklidnil a ještě více jsme roztáčeli útočný kolotoč a hosté se bránili jen za cenu bezhlavých nákopů co nejdále od branky. Po čtvrthodině hry se pěkně uvolnil Lukeš a přesným centrem našel před brankou Jíru, který byl důrazný v souboji s obráncem a míč poslal do sítě podruhé -2:0. Po chvíli však měli hosté obrovskou šanci, kdy se týnecký forvard dostal do samostatného úniku, ale Ježek ho vychytal. Po půlhodině hry jsme udeřili znovu, opět po dobře rozehrané standardní situaci. Krásný centr si našel Lukeš a zblízka nedal gólmanovi šanci -3:0. Netrvalo ani dvě minuty a hosté nám prakticky nabídli další gól. Hned po rozehrávce ztratili míč, ten se po naší rychlé kombinaci dostal až do vápna, kde byl nejprve zblokován obránci, ale u odraženého míče byl nejdříve Radačovský, který bombou z malého vápna trefil do černého -4:0. Hosté už v tuto chvíli byli doslova zralí "na ručník", ale nebylo to zdaleka vše co ještě museli tento zápas zkousnout. Ve 40. minutě se na hranici velkého vápna krásně položil do střely Radačovský a uklidil z voleje přímo do dolního růžku týnecké branky -5:0. Našim hráčům tedy stačilo na to dát pověstného "bůra" pouhých čtyřicet minut. Ovšem do konce poločasu ještě Radačovský dokončil svůj hattrick! Opět si skvěle našel míč ve vápně a domácí gólman byl bez šance -6:0. Chvíli po rozehrávce hlavní sudí ukončil první poločas, po kterém už bylo prakticky o vítězi rozhodnuto.

Druhý poločas už tak pohledný fotbal nenabídl a tak se spíše hrálo mezi vápny. Pár šancí se zrodilo na každé straně, ale bez gólového vyústění. K navýšení skóré měl po hodině hry nejblíže Radačovský, ale křížnou ranou trefil pouze tyč hostující svatyně. A tak když se nemohli trefil naši hráči, tak svůj čestný úspěch zaznamenali naši hosté. V 84. minutě se do míče zpoza vápna opřel hostující Jíša a trefil krásně, Ježek si sice na míč sáhl, ale ráně do šibenice však nezabránil -6:1. Konečné slovo v utkání jsme si však vzali my. Hned o minutu později se z dorážky trefil, při svém premiérovém startu, dorostenec Vitmajer -7:1. A neuběhli ani tři minuty a opět Vitmajer rozvlnil, prakticky naprosto stejným způsobem, síť za týneckým brankářem poosmé v tomto utkání a uzavřel tím tak skóré -8:1. Do konečného hvizdu sudího se již na hřišti nic neudálo, a tak mohli naši hráči slavit na domácím hřišti opět tři body za velmi pohodlné vítězství.

Doufejme tedy, že takováto střelecká potence našim hráčům vydrží po co nejdelší dobu v této sezoně! Snad si také pár gólů naši hráči schovali na příští týden, kdy už by konečně chtěli protrhnout více jak rok trvající sérii bez výhry na hřišti soupeře!!!

Branky: 32., 40. a 44. Radačovský, 85. a 88. Vitmajer, 6. Zajíček, 15. Jíra, 30. Lukeš - 84. Jíša

Diváci: 180

MSK: Ježek - Sameš, Bejda, Hofman (C), Zajíček - R. Lakatoš (70. M. Lakatoš), Bajer, Hrdina, Radačovský - Lukeš (78. Vitmajer), Jíra (55. Špetlík).

Týnec: Kruliš - Voldřich, Štamberský, Mach, Sedlák - Vavrek (46. J. Dvořák), Orsák, Radačovský, Kavoň, Dvořáček - Jíša.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.