Těsná prohra s Novým Borem

24.07.2014 13:28

FC Nový Bor - MSK    4:3 (2:3)

K druhému přípravnému utkání jsme opět cestovali do Nového Boru, tentokráte jsme se utkali přímo s Novým Borem, který hraje divizi.

Začátek utkání byl v naší režii, když nás už po pár minutách poslal do vedení Jíra. Po čtvrthodině hry jsme vedli už o dvě branky. Po rohovém kopu se trefil Zajíček. Domácí, kteří svým vysokým presinkem, nás dostávali často do úzkých se po půlhodině hry dočkali snížení. Po standardní situaci se hlavou trefil domácí útočník. Do pěti minut bylo bohužel vyrovnáno, naše špatně postavená obrana dala domácím možnost se dostat před naší branku a novoborský forvard neměl problém vyrovnat. Do konce poločasu jsme se však ještě dostali do vedení. Musil se na půlce hřiště nadechl k individuální akci, kterou zakončil krásnou střelou ze dvaceti metrů, míč zastavila až síť za domácím gólmanem.

Do druhé půle oba týmy prostřídali. Postupem času byl rozdíl dvou soutěží stále více viditelnější, nicméně náš tým zdatně sekundoval. Domácí vyrovnali po hodině hry, kdy bohužel do hry začal zasahovat rozhodčí, který z utkání začal dělat doslova "bramboračku" na obě strany. Domácí vyrovnali z nesmyslně nařízeného nepřímého kopu z hranice penalty. Za pět minut už šli novoborští do vedení. Domácí hráč si doslova pohrál s naší obranou a tvrdou ranou k tyči převážil misky vah na domácí stranu. Do konce utkání měl každý z týmů ještě šance, ale skóré už se nepohnulo.

Sice jsme prohráli, ale s týmem který hraje o dvě soutěže výše, jsme si určitě ostudu neudělali.

Branky MSK: Jíra, Zajíček, Musil.

Sestava MSK: Kroupa (46. Ježek) - Zajíček, Horák, Hofman, Musil - Valenta, Pokorný, Bajer, Kučera - Radačovský, Jíra. Do utkání z hráčů zasáhli ještě Mlynka, Hájek a Altman.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.