Těsná prohra s Benátkami

24.02.2014 09:47

SK Benátky n/Jiz - MSK    4:3 (0:1)

V předposledním přípravném zápase zimní přípravy jsme se utkali s ambiciozními Benátkami. Kvalita domácích borců byla nezpochybnitelná, byl to tedy spíše náš tým, který se bránil.

V prvním poločase si vytvořili více šancí benátečtí, do vedení se ale dostal náš tým. V samostatném úniku se prosadil Jíra. Byl to také jediný gól první půle.

Druhý poločas už byl na góly bohatší. Za domácí nejprve vyrovnal  Korec, následně dostal domácí do vedení Kamlach. Poté zase začal střílet náš tým. Na 2:2 vyrovnával z úhlu Hrdina. Tentýž hráč poté střelou o tyč vrátil vedení na naší stranu. Za benátacké však opět vyrovnal Kamlach. V poslední minutě utkání jsme bohužel inkasovali na 3:4 z kopačky domácího Korce.

Byla to sice první prohra našeho týmu v rámci zimní přípravy, stál proti nám ale jasně nejlepší soupeř. Prohra v poslední minutě mrzí, ale určitě se nemají naši hráči za co stydět.

Branky: 59. a 90. Korec, 66. a 85. Kamlach - 15. Jíra, 73. a 80. Hrdina.

Sestava MSK: Ježek (46. Kroupa) - Zajíček, Bejda, Horák, Musil - Klain, Krejza, Hofman, Hrdina, Bažant - Jíra. Do utkání se průběžně také dostali Lukeš, Matouš, Špetlík a Lakatoš.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.