Střelecké štěstí nás stále nenachází

21.10.2013 17:35

MSK - Poděbrady    1:1 (1:1)

V tomto utkání jsme nic jiného než tři body nebrali, bohužel jsme získali pouze jeden. Již od začátku jsme byli lepším týmem, ale po půlhodině hry se prosadili, dosti šťastným gólem, hosté. Naštěstí ještě do poločasu stihl vyrovnat Horák. Po celý druhý poločas jsme měli spousty šancí, trefili jsme tyč, břevno, hostující gólman zachytil míč mezi kotníkama na brankové čáře a spousty dalších šancí.

Utkání se hrálo na velmi těžkém terénu, bohužel naše hřiště patří mezi nejhorší v celé soutěži, nicméně pro oba týmy byla hrací plocha stejná. Již od úvodu jsme drželi otěže zápasu ve svých rukách. První šanci však měli naši hosté, ale umístěnou střelu, ukrytou v houštině těl, vyrazil Ježek mimo branku. Prvních patnáct minut jsme se pouze zastřelovali, střely z kopaček našich hráčů končily mimo poděbradskou branku. Ve 20. minutě se v obrovské šanci ocitl Krejza, ale svou hlavičku z malého vápna poslal těsně nad břevno. Chvíli poté střílel z úhlu Lukeš, ale trefil gólmanovi nohy. Bohužel poté přišla věc která se u nás už stává pravidlem, tedy v této sezoně. Hosté získali na vlastní polovině míč, rychlým protiútokem se dostali až na naše vápno, kde se hostující forvard prodral až na roh malého vápna, vyslal tvrdou ránu, kterou mu však Horák ve skluzu zblokoval. Bohužel tak nešťastně, že míč přeletěl bezmocného Ježka, který reagoval na první střelu -0:1. Chvíli po této brance jsme byli zaskočeni a hosté hrozili více, ale bez efektu. Ve 41. minutě si skvěle našel míč z rohového kopu Horák a hlavou rozvlnil síť -1:1. Důležitá branka do šatny. Nerozhodným stavem 1:1 tedy skončil poločas.

Do druhé půle jsme na svého soupeře opět vlétli a chtěli jsme co nejdříve vstřelit gól, bohužel jsme mířili spíše mimo hostující branku než do ní. S postupem času nervozita na naší straně stoupala a rojilo se více nepřesností. V 58. minutě dostal parádní křížný pas Radačovský, dobře si míč zpracoval a skákající míč okamžitě vystřelil na branku, bohužel však po lehké teči hostující brankáře skončila jeho pumelice jen na tyči! Po hodině hry naskočil do hry uzdravený Klain a hned po pár vteřinách mohl skórovat, ale jeho důrazné zakončení zachytil poděbradský gólman na brankové čáře. Chvíli na to dostal Klain kolmici mezi hostující stopery a kousek před poděbradským brankářem míč jen lehce šťouchl, ale záhadným způsobem ho právě hostující brankář chytil zádama či jak...neuvěřitelné. V 81. minutě po rohovém kopu a závaru před brankou hostí napálil Špetlík břevno! Hned po minutě Radačovký z dobré pozici branku přestřelil. V 84. minutě dostali hosté příležitost kopat trestný kop přibližně ze dvaceti metrů. Hostující kapitán mířil přes zeď, ale Ježek byl pěkným zákrokem na místě. V 87. minutě asi každému našemu fanouškovi zatrnulo. Dva hostující útočníci se dostali v našem vápně sami před Ježka, ten ale svůj tým podržel, když přízemní střelu dokázal nohou vykopnout. Žadná další šance už se neurodila ani na jedné straně a tak utkání skončilo smírně 1:1.

Pro nás to jsou bohužel opět zbytečně ztracené body. To z čeho jsme minulou sezonu dávali branky to teď bohužel neproměníme. Poděbrady byly určitě soupeřem, které bychom měli porážet. Jediné pozitivum na tomto utkání je, že jsme prodloužili naši serii bez porážky na čtyři utkání, bohužel ale sbíráme spíše remízy než vítězství. Za týden nás čeká těžké utkání na půdě Dlouhé Lhoty, jde tedy o derby, kde jak je známo, neexistuje favorit. Doufejme tedy, že nás už střelecké štěstí potká a konečně proměníme alespoň polovinu šancí které si vytvoříme a hlavně, chcem přivézt tři body!

Branka MSK: 41. Horák.

MSK: Ježek - Zajíček, Hofman (C), Horák - Lakatoš R. (77. Špetlík), Bajer, Hrdina, Krejza, Radačovský - Lukeš (60. Klain), Jíra.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.