S Radimí další vítězství!

13.04.2014 21:21

MSK - Viktoria Radim    3:0 (1:0)

V dalším kole jsme hostili na domácím hřišti Radim. V prvním poločase se z penalty prosadil Lukeš, dalších pár dobrých šancí jsme neproměnili. Dvacet minut před koncem zvýšil naše vedení hlavou Špetlík a poslední náš gól vstřelil chvíli před koncem Klain. 

Začátek zápasu se nehrál v moc vysokém tempu, spíše naši hráči vymýšleli taktiku jak se dostat přes obranný val hostí. V první velké šanci se ocitl Jíra, který ale ve skluzu přestřelil prázdnou branku hostů. Ve 20. minutě to ale částečně napravil. Ve vápně přebíral míč, radimský obránce byl v souboji pozdě a našeho útočníka fauloval. Na penaltový puntík si potavil míč Lukeš, gólman sice vystihl směr střely, ale ta byla dobře umístěná a skončila v síti - 1:0. Po pár minutách jen těsně na míč nedosáhl před prázdnou brankou, po stříleném centru, Hrdina. Po půlhodině hry měli svou šanci také naši hosté. Tvrdou přízemní ránu z trestného kopu Ježek vyrazil mimo branku. Náš tým si vytvořil ještě dobré příležitosti po rohových kopech, ale hostujicí obrana, někdy i se štěstím odolala bez újmy. Chvíli před poločasem se ještě hostující útočník snažil překvapit Ježka na přední tyči, ale neuspěl. Poločas tedy skončil za stavu 1:0.

Ve druhé půli se snažili hostující hráči prosazovat především dlouhými balony, ale naše defenziva pracovala dobře. Naši hráči se dostávali do šanci po rychlých kombinacích, ale ten poslední krůček vždycky chyběl. Další gólová situace přišla v 68. minutě. Klain rozehrál skvěle standardní situaci a Špetlíkovi už jen stačilo míč hlavou lehce "líznout" a zvýšit naše vedení - 2:0. Druhý gól uklidnil naše hráče, kteří poté už kontrolovali utkání. V 86. minutě přišla největší šance hostů. Po několika odrazech se dostal míč až před naši odkrytou branku, v poslední chvíli však zasáhl Zajíček a míč do branky nepustil. Následně jsme podnikli rychlý protiútok, kdy se sám před radimským gólmanem ocitl Klain a křižnou střelou definitvně rozhodl zápas - 3:0. Utkání už se tedy jen dohrávalo a skončilo naším dalším vítězstvím!

V šesti jarních zápasech jsme již popáte zvítězili, z toho všechny čtyři domácí zápasy! Příští týden zajíždíme na půdu Benešovské rezervy, které máme hodně co vracet. V podzimním zápase jsme na domácím hřišti podlehli vysoko 1:4. 

Branky: 20. Lukeš (pen.), 68. Špetlík, 87. Klain.

Diváci: 150.

MSK: Ježek (90+2. Knobloch) - Zajíček, Bejda (46. Radačovský), Špetlík, Musil (85. Pokorný) - Klain, Hrdina (C), Krejza, Bajer - Lukeš (60. Lakatoš), Jíra (88. Hájek).

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.