S Doubím jasná výhra

17.02.2014 09:31

Doubí - MSK    0:5 (0:3)

V tomto přípraveném utkání jsme zajížděli na předměstí Liberce, kde jsme se střetli s místním TJ Doubí. Doubí patří po podzimní části 5. místo v tabulce libereckého krajského přeboru.

První poločas utkání byl vyrovnaný, ale do černého mířili pouze naši hráči. Nejprve se po rohu hlavou trefil Zajíček. Další gól přidal Nohynek a poločasové skóré uzavřel Horák.

Ve druhém poločase domácí postupně odpadli a skoro se nedostali k ohrožení naší branky. Náš čtvrtý gól přidal Nohynek, když z vápna prostřelil gólmana. Skóré utkání na končených 5:0 uzavřel Musil, který si skvěle našel míč po standardní situaci a míč uklidil do odkryté branky.

Zimní příprava se našemu týmu prozatím daří na výbornou, když vyhrál všechny tři přípravné zápasy s týmy krajského přeboru jak ze středních čech tak z liberecka.

Za týden nás čeká velká prověrka, naším soupeřem budou Benátky nad Jizerou, které se netají svými postupovými ambicemi do divize.

Sestava MSK: Kroupa (46. Ježek) - Zajíček, Horák, Bejda, Musil - Nohynek, Hofman, Klain, Bajer, Nedoma - Jíra. Do utkání ještě zasáhl Vodák a do útoku také brankář Kroupa.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.