S krajským přeborem jsme se loučili vítězně

18.06.2012 22:30

MSK - Dobřichovice    4:1 (2:1)

Poslední utkání v sezoně jsme přivítali na našem stadionu Dobřichovice. Utkání hrané ve velkém vedru sice nebylo zrovna nejepší úrovně, ale vyhráli jsme zaslouženě.

Do vedení šli sice hostě již po devíti minutách hry, ovšem naše odpověď přišla záhy. Po čtvrthodině hry vyrovnal probuzený střelec Jíra. Dále se spíše hrálo jen mezi vápny bez větších šancí. Do poločasu ještě otočil skóré v náš prospěch opět Jíra, když tvrdou přízemní ranou nedal hostujícímu brankáři šanci. Poločas jsme tedy vyhráli 2:1.

Do druhé půle jsme nastoupili také aktivně a odměnou nám byl po hodině hry další gól v brance hostí. Postaral se o něj krásnou střelou z "half-voleje" opět Jíra a tím tak zkompletoval svůj hat-trick! Poté zahrozili také pár šancemi dobřichovičtí, ale Moc vše s přehledem pochytal. Když se utkání blížilo ke svému konci, tak jsme hostům přibalili ještě další kousek na cestu. Po dlouhé době se prosadil, tvrdou střelou z úhlu, Lukeš a uzavřel tak skóré zápasu na konečných 4:1.

S krajským přeborem jsme se tedy rozloučili pěkným vítězstvím a doufáme, že si vítěznou náladu přeneseme i do příští sezony, abychom se pokusili hrát opět o návrat do nejvyšší krajské soutěže.

Branky MSK: 15., 39. a 60. Jíra, 84. Lukeš

Diváci: 100

MSK: Moc - Rambousek, Bejda, Špetlík, Zajíček (58. Kraus) - Hrdina, Hofman (C), Krejza, Bajer (75. Nohýnek) - Jíra, Radačovský (60. Lukeš)

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.