Po špatném výkonu jsme nestačili na Radim

17.08.2014 22:28

MSK - Radim    1:3 (1:0)

Hosté do utkání vlétli, byli lepším týmem, ale gól jsme dali my. V poslední minutě poločasu byl vyloučen Špetlík a hosté kopali penaltu, Ježek však chytil. Druhý poločas byl ve znamení tlaku hostů. Po hodině hry bylo vyrovnáno. Dvacet minut před koncem jsme dostali možnost penalty i my, ale bohužel Hofman nedal. V posledním pěti minutách zápasu se hosté dokázali dvakrát prosadit a odvézt si výhru 3:1. 

Hned od začátku zápasu se do nás hosté pustili a byli lepším týmem na hřišti. Do našeho vápna létal jeden centr za druhým, naše obrana však odolávala. V 5. minutě měli hosté první velkou šanci. Svou hlavičku však hostující hráč poslal těsně vedle šibenice Ježkovy brány. V 8. minutě už padl první gól. Trochu paradoxně se radoval náš tým. Musil poslal do vápna vysoký centr, kde se Jíra skvěle zorientoval a přehlavičkoval vyběhnuvšího brankáře- 1:0. Gól výkon hostů skoro neovlivnil, naopak ve svém aktivním pojetí pokračovali nadále. Po dvaceti minutách se do první vážnější šance dostal, hostující ostrostřelec, Slunéčko, Ježek mu dobře zmenšil úhel a nenechal se prostřelit. Po půlhodině hry utekl radimské obraně Mlynka, mířil z úhlu sám na gólmana. Místo střely se rozhodl pro nahrávku, která sice našela Jíru, ale mířila mu trochu na paty, takže Jíra musel zpomalit a svou následnou střelu poslal vysoko nad branku. První zlomový okamžik utkání přišel těsně před poločasovou přestávkou. Hostující brankář poslal svůj dlouhý výkop až na naše vápno, kde si míč fantasticky zpracoval Slunéčko. Špetlík se snažil skluzem zamezit šanci, bohužel však trefil útočnikovi nohy, výsledkem byla penalta a červená karta právě pro Špetlíka. Míč si na penaltu postavil sám faulovaný, ale Ježek ho vychytal. Krátce poté ukončil sudí první poločas.

Do druhé půle jsme posílili defenzivu a defacto se jen bránili hostujícím nájezdům. Až do 60. minuty se to našim hráčům dařilo na výbornou, ale právě po hodině hry náš tým kapituloval. Hostující záložník našel "českou uličkou" přesně naběhnuvšího Slunéčka, který z hranice vápna poslal svou střelu přesně k levé tyči Ježkovy brány- 1:1. Po vyrovnávacím gólu hosté trochu polevili a náš tým se začínal také dostávat do utkání. Nejprve se prodral ke střele z vápna, mladík v našem dresu, Havel, který ale našel pouze rukavice hostujícího brankáře. V 72. minutě přišel další a nejspíše zlomový moment utkání. Radačovský si naběhl na dlouhý křížný balon, který hostující obránce podběhl, a běžel sám na brankáře, který ho ve vápně fauloval. Výsledkem byla penalta. K exekuci se postavil kapitán Hofman, svou střelu však poslal nad bránu! Naši hráči ale neskládali zbraně a stále se snažili výsledek převážit v náš prospěch. Pět minut před koncem se ale stal pravý opak. Po zbytečné ztrátě míče na soupeřově polovině se radimští dostali do rychlého protiútoku na jehož konci proměnil samostatný nájezd přesnou ranou na zadní tyč hostující Sova- 1:2. Našim hráčům nezbývalo nic jiného než vrhnout všechny síly do útoku. V 89. minutě jsme byli kousek od vyrovnání. Vysoký balon do vápna hostí vypadl brankáři z ruky, ale možná při vetším důrazu bysme dokázali protalčit balon až do sítě, takto stihl ještě hostující brankář svou chybu napravit. V poslední minutě nastavení se dokázal prosadit znovu Sova v hostujícím dresu. Naši hráči už nebránili a tak se opět dostal do samostatného úniku, ve kterém opět nezaváhal- 1:3. Hned po rozehře utkání skončilo.

Naši hráči podali v tomto utkání špatný výkon, hosté si tak asi po zásluze odvezly body domů. Nicméně šanci k tomu, abychom zvítězili jsme také měli, ale bohužel. Nám nezbývá tedy nic jiného, než se z takového výkonu poučit a za týden podat o 100% lepší výkon a přivézt nějaký ten bod z horké půdy Dobrovice.

Branky: 8. Jíra - 60. Slunéčko, 86. a 90+2. Sova.

Diváci: 180

MSK: Ježek - Zajíček, Hofman (C), Špetlík (44.), Musil - Kučera, Krejza, Pokorný (51. Havel), Radačovský (77. Altman) - Jíra, Mlynka (46. Bajer).

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.