Ostudná prohra v Bakově

03.08.2014 12:52

SK Bakov - MSK    4:1 (2:0)

V sobotním dopoledni jsme zajížděli k dalšímu přátelskému utkání na půdu Bakova nad Jizerou, který hraje 1.B třídu. Utkání se nám vůbec nepovedlo.

Již po pěti minutách jsme po serii chyb prohrávali. Postupem času byli domácí více nebezpečnějším týmem a také po půlhodině hry šli po gólu z penalty do dvoubrankového vedení. Naši hráči si vypracovali snad je jedinou šanci, kterou jsme bohužel neproměnili.

Po vystřídání do druhé půle byl obraz hry jen o malinko lepší, ale stále mohla být bakovská defenziva v klidu. V 70. minutě svitla menší naděje, když se trefil Mlynka v našem dresu. Bohužel hned po minutě jsme inkasovali další branku. Do konce utkání nám domácí přidali ještě jeden gól a konečné skóré 1:4 pro nás bylo velmi nepříjemné.

V tomto utkání si Bakov vítězství zasloužil. Naši hráči mají v posledních dnech v nohách těžký program, dva zápasy a trénink ani ne za tři dny, se možná také trochu podepsal na únavě, nicméně určitě nesmíme podobný výkon už opakovat. V týdnu čeká naše hráče nejspíše ještě jeden přípravný duel. Na domácí půdě bychom se měli střetnout s týmem Doubí, účastníkem 1.A třídy libereckého kraje.

Branka MSK: 70. Mlynka.

Sestava MSK: Ježek (46. Kroupa) - Zajíček, Hofman, Horák, Musil - Kučera, Bajer, Krejza, Pokorný - Radačovský, Lukeš. Do utkání z hráčů zasáhli ještě Altman, Mlynka, Valenta, Špetlík a Lakatoš.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.