O výhru jsme přišli v nastavení!

17.11.2013 17:42

MSK - Sokol Suchdol    2:2 (1:0)

V utkání s lídrem tabulky jsme uhráli doma remízu 2:2. Hned na začátku utkáni kopali hosté penaltu, ale Ježek chytil. Hned z protiútoku poslal náš tým do vedení Radačovský. Ve druhé půli jsme šli již do dvoubrankového vedení, když po rohu zamířil přesně Jíra. Bohužel deset minut před koncem hosté snížili po standardní situaci, chvíli poté dostal Horák červenou kartu. Když již běžel nastavený čas, tak stihli hosté vyrovnat.

Již od začátku zápasu jsme poznali, že naši hosté jsou hodně fotbalovým mančaftem. Hned v 5. minutě posílal suchdolský záložník dobrou přihrávku za naší obranu, ale Ježek včas vyběhl a míč odkopl. Hned o dvě minuty později odpískal sudí vymyšlenou penaltu ve prospěch našich hostů. Horák pouštěl míč do zámezi, hostující útočník na něj zle dotíral a v souboji rameno na rameno, kdy už dávno míč byl za čárou, hostující hráč upadl. K našemu zděšení však rozhodčí zapískal a ukazoval na penaltový puntík! Ježek však vystihl stranu a penaltu zneškodnil! Ježkem vyraženého míče se zmocnil Horák, poslal míč dlouhým nákopem dopředu až k Radačovskému, který se ocitl za obranou hostí a sám před gólmanem nezávahal a přízemní ranou otevřel skóré zápasu - 1:0. Díky této brance jsme se dostali do hry. Ve 20. minutě jsme měli další velkou šanci. Klain se dostal do vápna hostí, od brankové čáry hledal před brankou své spoluhráče, ale bohužel ani jeden z nich na míč nedosáhl. Poté jsme jak my, tak naši hosté hrozili spíše střelami z dálky, ale ani jeden z gólmanů neměl problém je zneškodnit. Do kabin jsme šli za příznivého stavu 1:0.

Do druhého poločasu na nás ale hosté vlétli a prvních deset minut nás přitlačili k našemu vápnu. V 50. minutě se prodral suchdolský kapitán až do našeho vápna, ale jeho střelu stihl Ježek nohou vyrazit. Ze svého tlaku hosté vytěžili ještě pár dobrých příležitostí, ale naše obrana tlak ustála. Z velkého tlaku hostů jsme se vymanili tím nejlepším způsobem. V 57. minutě Klain rozehrál kop na přední tyč, tam Radačovský lehce tečoval balon za sebe, touto tečí našel přesně Jíru, který střelou hned z první poslal míč do brány - 2:0. Hodně studená sprcha pro naše hosty. Suchdolští ale stále toto utkání nevzdávali. V 65. minutě opět podržel náš tým gólman Ježek, který parádně vyškrábl hlavičku, který směřovala přesně k tyči! Postupem času se tlak hostí úplně rozplynul a byli jsme to my, kteři byli blízko gólu. Nejprve v dobré šanci minul Jíra, chvíli po něm Radačovský a poté ještě Bajer. V 81. minutě si hosté vybojovali standardní situace na dobrém místě. Hostující hráč poslal do našeho vápna pěkný centr, který stačil ještě jeho spoluhráč Havránek lehce hlavou tečovat za Ježkova záda - 2:1. Hosté poté pochopitelně ožili a velmi aktivně se tlačili za vyrovnáním. Po rohovém kopu chytá na brankové čáře Ježek nebezpečnou hlavičku, chvíli poté mu vypomáhá Bajer. V 85. minutě fauloval před vápnem Horák, dostal druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Z následného trestného kopu hosté přestřelují naší bránu. Hosté hnáni svým hlučným kotlem za vyrovnáním, se bohužel dočkali. U rohového praporku jsme přišli o míč, hostující hráč na dvakrát procpal svou přihrávku na uplně nekrytého Mullera ve vápně, který z hranice penalty propálil Ježka - 2:2. Poté se hrálo ještě dobrých pět minut, ale naše defenzíva již nekapitulovala a konečný hvizd sudího znamenal nerozhodný stav 2:2.

Po průběhu utkání je to velká škoda, že jsme nedokázali dvoubrankové vedení dotáhnout ke třem bodům, nutno ale uznat, že náš soupeř byl hodně kvalitní, který dokázal našich chyb využít. Za stavu 2:0 jsme mohli potvrdit vítězství třetím gólem, ale bohužel se nepodařilo. Bod s lídrem tabulky tedy také není k zahození. Touto remízou jsme také prodloužili naši serii neporazitelnosti již na 7 zápasů. Příští sobotu 23.11. ve 13:30 hostíme ještě v dohrávce 13. kole Červené Pečky. Doufejme tedy, že naší serii natáhneme a hlavně, že zvítězíme a posuneme se na klidné 7. místo tabulky.

Branky: 9. Radačovský, 57. Jíra - 81. Havránek, 90. Muller.

Diváci: 120

MSK: Ježek - Zajíček (C), Bejda, Horák (86.), Špetlík - Lakatoš (73. Hofman), Bajer, Hrdina, Radačovský - Klain (65. Lukeš), Jíra (84. Pokorný).

Suchdol: Míšek - Svoboda, Rak (67. Holub), Dittrich, Kalivoda - Muller, Kmoch (C), Javorek, Bohm - Křelina (78. Siřínek), Havránek.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.