Start do sezony na výbornou

11.08.2014 13:44

MSK - FK Červené Pečky    5:0 (1:0)

Vstup do nové sezony se naším hráčům povedl. V první půli měli převahu, ale bohužel vytěžili pouze jediný gól. Ve druhé půli měli nejprve šanci hosté, ale poté už úřadoval pouze náš tým, když jsme nasázeli další čtyři branky a v poklidu dokráčeli k prvním třem bodům.

Do utkání vstupovali naši hráči s jasným cílem, dát co nejrychleji gól a předejít trápení s hostující defenzivou. Již od prvních minut naši hráči vysoko presovali a hosté měli problémy s rozehrávkou. První šance na sebe také nenechaly dlouho čekat. Do hlavní role se v prvních deseti minutách dostal Jíra, který se dvakrát z dobré pozice ve vápně trefil do stejného místa v síti, ale bohužel v té ochranné za bránou našich hostů. V 11. minutě přišel kýžený gól v síti našeho soupeře. Radačovský dostal balon do běhu na pravé straně, hned z první poslal do vápna centr, který Mlynka poslal do sítě- 1:0. Do našich řad přišlo uklidnění. Naše dobrá hra nutila soupeře k chybám. V další obrovské šanci se ocitl Jíra, který bohužel svou hlavičku z malého vápna poslal vedle branky. Ve 23. minutě pronikl opět Jíra do vápna hostí a byl faulován, hlavnímu sudímu tedy nezbylo nic jiného než nařidit pokutový kop. Míč si postavil Horák, ale jeho střela šla vedle! Naši hosté se k našemu vápnu dostávali hodně sporadicky a když už, tak jen na malou chvíli. Do konce poločasu se v dobré pozici objevili ještě Mlynka a Radačovský, bohužel oba branku netrefili. Po prvním poločase bylo skóré pouze 1:0.

Do druhé půle jsme nastoupili ve stejném tempu. Od 55. minuty se ale začali osmělovat také naši hosté. Největší šanci si vypracovali po rohovém kopu, kdy razantní a přesnou hlavičku, hostujícího hráče, vykopával na brankové čáře Pokorný. To bylo ale od hostů vše. V 62. minutě jsme zlomili utkání. Mlynka byl kousek od rohu vápna faulován. Hofmanův centr, z následného přímého kopu, našel přesně Horákovu hlavu, který tak napravil svůj nezdar z penalty, a poslal míč do sítě- 2:0. Hosté se sice ještě snažili podnikat rychlé protiútoky, ale naše obrana se vždy stačila rychle zformovat a nedopustit nějaké potíže. V 72. minutě přišlo už definitivní potvrzení našeho vítězství. Tentokráte byl na hranici velkého vápna faulován Jíra. U rozehrávky této standardní situace se radili Hofman s Horákem, a právě posledně jmenovaný poslal balon přes zeď přesně do černého- 3:0. V našem týmu poté došlo k prostřídání, ale naše aktivní hra pokračovala dále. Pět minut před koncem natáhl Jíra balon do vápna, lehce ho přiťukl Radačovskému, jeho střelu hostující hráči zblokovali k nohám Čermáka, který ihned střílel, opět byla střela zblokována, aby se následně míč dostal na levačku Musila, který si už věděl rady a střelou přesně k tyči rozvlnil síť v hostující brance- 4:0. To ovšem ještě nebylo vše. Minutu před koncem, se dostal od půlky hřiště do samostatného nájezdu Radačovský, a lehkým lobem přes vyběhnuvšího brankáře poslal balon tam, kam patří- 5:0. Asi po dvou minutách ukončil hlavní rozhodčí utkání.

Vstup do sezony se nám tedy podařil, škoda jen, že jsme už po první půli nevedli minimálně o tři branky. Naštěstí nás to nemusí mrzet a nakonec jsme mohli slavit pohodlné vítězství.

Branky: 62. a 72. Horák, 11. Mlynka, 84. Musil, 89. Radačovský.

Diváci: 180

Sestava MSK: Ježek - Zajíček, Horák, Hofman (C), Musil - Kučera (46. Hájek), Pokorný (75. Altman), Krejza (89. Maryška), Radačovský - Mlynka (82. Čermák), Jíra (86. Svoboda).

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.