Zásmuky jsme rozstříleli!

13.08.2012 13:23

MSK - Zásmuky    7:2 (2:2)

Na úvod sezony jsme si s chutí zastříleli a odnesly to Zásmuky. Naše rychlé vedení jsme ovšem zbytečně ztratili a dokonce jsme i prohrávali. Do poločasu jsme však stihli vyrovnat a druhá půle už byla plně v naší režii, což jsme potvrdili pěti góly v soupeřově brance.

Do utkání jsme vstoupili výborně. Naše hosty jsme zmáčkli a výsledkem byl náš vedoucí gól již ve 4. minutě. Radačovský vnikl do vápna, na hranici vápna zasekl pod sebe pro Klaina, který tvrdou křížnou ranou otevřel skóré -1:0. Byl to velmi uklidňující gól. Stále jsme tlačili, ale po čtvrthodině hry jsme udělali chybu, zásmučtí se dostali do rychlého brejku, kdy se hostující útočník dostal až do vápna, následný střílený centr před branku trefil nešťastně Bejdu od kterého se míč odrazil za záda bezmocného Ježka -1:1. Po této brance jsme začali zbytečně panikařit a naši hosté se dostali do hry, vytvořili si pár šancí, ale prozatím bez efektu. Ve 32. minutě však Jíra nezkrotil Hrdinovu přihrávku, hosté se dostali k míči a jedinou nahrávkou do uličky se hnal zásmucký forvard sám na Ježka a proměnil -1:2. Poté začali hosté hodně zdržovat hru a naši hráči byli v koncové fázi hodně netrpěliví. Důležitá chvíle přišla v poslední minutě poločasu, po rohovém kopu se k hlavičce dostal Zajíček, míč se otřel ještě o Bejdu od kterého se od tyče odrazil za brankovou čáru -2:2. Jak se později ukázalo byla to důležitá chvíle utkání. Do šaten se tedy šlo za stavu 2:2.

Do druhé půle přišel do útoku Lukeš a byl to dobrý tah. Již ve 49. minutě strhl vedení na naší stranu. Dobře si naběhl na kolmou přihrávku a umístěnou střelou napnul síť za hostujícím brankářem -3:2. Netrvalo dlouho a Lukeš se prosadil po duhé. Po naší standardní situaci si našel odražený balón v klidu uklidil míč do prázdné branky -4:2. Po tomto gólu se hosté sesypali a už jen čekali na konec utkání. Na naší polovinu už se prakticky nedostali a tak byla jen otázka času, kdy se naši hráči prosadí znovu. Po hodině hry ta chvíle přišla. Znovu jsme udeřili po standardní situaci, kdy se odražený míč dostal na vápno k Bejdovi a ten krásně umístil k tyči -5:2. Utkání již bylo rozhodnuté a tak už ani tempo hry nebylo nijak závratné. Rezignovaní hosté už jen spíše odkopávali míče od své branky. V 79. minutě však neubránili naší pěknou akci na konci které hlavičkou rozvlnil síť Zajíček, jenž byl u míče dřive než zásmucký gólman -6:2. Chvíli poté měl obrovskou šanci Radačovský, který však z kroku hlavou minul prázdnou branku. Co však nedal teď si vynahradil v poslední minutě utkání, tentokráte už si mířidla srovnal a hlavou uzavřel skóré tohoto utkání -7:2.

Po konečném hvizdu jsme se tedy mohli radovat z prvních tří bodů a z dobrého startu do sezony. Doufejme, že takto budou naši hráči pokračovat dále a budou bojovat o postup do krajského přeboru.

Branky: 49. a 53. Lukeš, 45. a 61. Bejda, 4. Klain, 79. Zajíček, 90. Radačovský - 15. vlastní, 32. Lev

MSK: Ježek - Zajíček, Bejda, Špetlík (35. Sameš), Kučera (46. Lukeš) - Bajer, Hofman (C), Hrdina, Klain (70. Lakatoš R.) - Jíra, Radačovský.

Zásmuky: Jón – Kotek (70. Hemelík), Lanc, Navrátil, Kutil – Vaněk, Čapek, Bečvařík, Benda – Lev, Sobotka (80. Borovička).

Diváci: 130

 

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.