Luštěnicím jsme nasázeli pět branek!

31.08.2014 23:33

MSK - Luštěnice    5:1 (3:0)

Dnešní zápas se odehrál na těžkém terénu, ale naši hráči si s ním poradili dobře. V první půli dali góly postupně Radačovský, Zajíček a Horák, aby první poločas skončil tříbrankovým rozdílem. Na začátku druhé půle byl vyloučen hostující kapitán. Postupně jsme góly Lakatoše a Jíry pojistili své vedení. Dvě minuty před koncem uzavřel skóré, parádní trefou z přímého kopu, hostující Sabol na konečných 5:1. 

Do utkání vstoupil náš tým aktivně a na hostující hru, tedy dlouhé pasované balony, byl dobře připraven. Míč drželi na svých kopačkách prakticky jen naši hráči a na první gól jsme nemuseli dlouho čekat. V 10. minutě se do vápna prodral Jíra, který zpětnou nahrávkou našel před brankou Lakatoše, jeho střelu dokázal ještě hostující brankář vyrazit, ale u míče byl jako první Radačovský a dorážku poslal pod břevno - 1:0. Naši hráči, povzbuzeni gólem, pokračovali ve své aktivní hře a vynucovali si spousty standardních situací, po jedné z nich padl druhý gól. Kučera našel svým centrem přesně hlavu Zajíčka, který zamířil přesně- 2:0. Hosté se do útoku dostávali spíše sporadicky a zásluhou rychlých protiútoků, ale žádnou větší šanci si nevypracovali. Ve 34. minutě udeřilo potřetí. Kučera tentokráte rozehrál roh na naběhnuvšího Horáka, který na milimetry přesně přeloboval gólmana a od tyče poslal balon do sítě- 3:0. Poté se do poločasu hrál fotbal víceméně bez šancí, jedinou vyjímkou byla 43. minuta, kdy se do velké šance dostali naši hosté. Po naší standardní situaci jsme ztratili uprostřed hřiště míč, hosté se vydali ve čtyřech proti naším dvěma obráncům, situaci vyřešili velmi dobře. Hostující Hůlka se totiž ocitl sám před Ježkem, ale ten svou branku uhájil. Do kabin jsme odcházeli s vedením o tři branky.

Do druhé půle jsme očekávali nátlak hostí a snahu o zdramatizování utkání, ale už po pěti minutách dostala tato strategie hostů pováživou trhlinu. Po tvrdém střetu s Horákem, dostal hostující kapitán Pavlíček druhou žlutou kartu a byl vyloučen. V následných minutách, jakoby naši hráči byli přesvědčeni o svém vítězství, zlobili spíše hosté, ale jejich zakončení končila povětšinou mimo naši branku. Po hodině hry přišel další gól našeho týmu, který už asi s učitostí potvrdil naší výhru. Mlynka doběhl dlouhý balon za luštěnickou obranu, počkal na správný moment, svým centrem našel Lakatoše, který z otočky prostřelil balon do sítě- 4:0. Následně docházelo k prostřídávání naší sestavy, a po deseti minutách i k další brance. Havel dobře navedl míč na střed hřiště, narazil Jírovi do vápna a druhý jmenovaný přesnou ranou na přední tyč rozvlnil síť za hostujícím brankářem po páté- 5:0. Utkání plynulo klidným tempem ke svému konci, ale bohužel minutu před koncem hrací doby jsme faulovali luštěnického forvarda na hranici velkého vápna. K rozehrání standardní situace se postavil Sabol a od spojnice tyče a břevna poslal míč za záda bezmocného Ježka- 5:1. Krátce na to ukončil hlavní rozhodčí tento zápas.

Bylo to vůbec poprvé, kdy jsme dokázali porazit Luštěnice v 1.A třídě. Od jejich postupu jsme se střetli popáté a vyšli tedy poprvé vítězně. V předchozích čtyřech duelech byl výsledek třikrát nerozhodný (0:0, 2:2, 1:1) a naposledy na jaře 2014, jsme v Luštěnicích prohráli 2:3. V tomto zápase jsme podali dobrý výkon a zaslouženě zvítězili, i když škoda zbytečně inkasované branky v závěru utkání, nicméně důležité tři body zůstaly doma!

Branky: 10. Radačovský, 17. Zajíček, 34. Horák, 59. Lakatoš, 71. Jíra - 89. Sabol.

Diváci: 140.

MSK: Ježek - Zajíček (C), Horák, Špetlík, Musil - Lakatoš, Krejza, Bejda (75. Havel), Radačovský (71. Bajer), Kučera (60. Mlynka) - Jíra (80. Čermák).

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.