V Berouně jsme dostali pořádný výprask!

29.04.2012 14:00

ČLU Beroun - MSK    5:0 (1:0)

V tomto zápase hraném za velkého vedra na umělé trávě jsme na domácí vůbec nestačili. Podali jsme snad nejhorší výkon v této sezoně. Po prvním poločase, který jsme prohráli o jeden gól jsme se snažili ve druhém o vyrovnání, jenže v rozmezí deseti minut jsme dostali tři branky a bylo rozhodnuto.

Již od začátku utkání měli domácí více míč na svých kopačkách. Velké nebezpečí hrozilo zejména po dlouhých autech do našeho vápna. Bohužel hned v 10. minutě jsme po jednom takovém dostali branku, Moc ještě stihl první centr vyboxovat, ale bohužel berounští byli u odraženého míče první a z hranice vápna dokázal jeden z domácích propálit balon až do sítě -1:0. Poté se spíše hrálo uprostřed hřiště bez vyloženějších šancí. Zhruba po dvacetipěti minutách měl dobrou příležitost Radačovský, který dostal krásný balon za obranu, jenže bohužel si míč špatně pokryl a domácí obránce ho na hranici velkého vápna odzbrojil.  Do konce poločasu se již nic podstatného neudálo a tak do kabin se šlo za stavu 1:0 v náš neprospěch.

Do druhé půle jsme nastupovali s tím, že na domácí vlétneme a pokusíme se vyrovnat. Začali jsme hrát lépe, ale do nějaké vyloženější šance se ne a ne dostat. Bohužel zhruba po hodině hry, kdy jsme domácí obránce zahnali dobrým presinkem do úzkých, kteří pouze jen nakopli míč dopředu, ten ovšem nepochopitelně propadl až k rozběhnutému útočníkovi, ten si následně pohrál v souboji jeden na jednoho s Rambouskem a naservíroval svému spoluhráči před prázdnou branku -2:0. To naše hráče naprosto rozhodilo a za dvě minuty bylo ještě hůře. Po naprosto totožné situaci dává berounský forvard další branku do naší odkryté svatyně -3:0. A aby toho nebylo málo za dalších pár minut musel Moc lovit míč ze své sítě znovu. Berounští opět rozebrali naší obranu a Moc neměl šanci -4:0. O osudu utkání bylo rozhodnuto. Do konce zápasu přidali domácí ještě jednu branku, kdy byli dobře důrazní v našem vápně a završili nepopulárního "bůra" - 5:0.   

Krátce na to sudí Brejník ukončil utkání.

Byl to pro nás sice krutý, ale nutno podotknout, že zasloužený debakl. Bohužel další výsledky z tohoto kola nás poslaly na samé dno tabulky. Nezbývá nám tedy nic jiného než tento zápas rychle smazat z hlavy a za týden doma vyhrát! Jinak se situace už kriticky zkomplikuje......

Sestava MSK: Moc - Rambousek, Špetlík (76. Herodes), Bejda, Zajíček (C) - Radačovský, Kraus (54. Pokorný), Hájek, Sameš - Lukeš (63. Lakatoš), Jíra

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.