Smolná prohra v Novém Strašecí

28.05.2012 17:53

Nové Strašecí - MSK    1:0 (0:0)

Domácí byli sice favorité, ale dění na hřišti bylo uplně opačné. Naši hráči měli po celé utkání převahu, jen bohužel naše nemohoucnost vstřelit branku ze sebe větší gólové šance nás sráží více a více dolů. A jak už to tak bývá, tak soupeř dokáže ze dvou slibných šancí alespoň jednu proměnit a tím si vybojoval tři body.

Výhra domácích se nerodila snadno. Trenér Miloslav Mrázek po utkání řekl, že jeho svěřenci nepředvedli to, na co mají. „Náš herní výkon byl tentokrát špatný. Hosté byli po celý zápas lepší," řekl strašecký lodivod Miloslav Mrázek.
Utkání by se také dalo nazvat galakoncertem zahozených šancí. V první pětačtyřicetiminutovce zahrozili strašečtí fotbalisté několikrát z brejků. Hartman však neměl svůj den. Nejprve těsně nedoskočil na Vašákův centr, podruhé trestuhodně zahodil tutovou šanci, když jeho střela ze značky pokutového kopu pouze „lízla" břevno. A zmíněnému útočníkovi se nedařilo ani do třetice, když postupoval na hostujícího gólmana ze strany a netrefil se mezi tři tyče

„Hosté sice byli lepší, ale my jsme dokázali několik jejich povedených střel zablokovat," vyjádřil se k průběhu úvodního dějství trenér Miloslav Mrázek. Ve druhém poločase už byli hosté o dost nebezpečnější. Jenže jakoby i útočníci z Mnichova Hradiště ztratili mušku. Branku minuli z malého vápna, následné hlavičkové pokusy skončily vždy mimo konstrukci strašecké svatyně. Rozhodující moment utkání přišel až v šedesáté minutě. A Strašeckým se znovu vyplatil tah v sestavě, kdy Bláha hraje ve středu zálohy. Právě k Bláhovi se dostal odražený míč a ten jej levačkou poslal přímo do šibenice – 1:0.

„Když je k dispozici bek Soukup, tak posouváme Bláhu do středu zálohy a Hartmana do útoku. Již jsme to takto udělali několikrát a vyplatilo se to i tentokrát," reagoval spokojený Mrázek. Strašečtí mohli své vedení navýšit Bláhou, ale jeho lob brankář stihl vyrazit, těsně před koncem utkání pak Jan Mrázek křížnou střelou překvapil brankáře. Jeho projektil však těsně minul branku. „Dnes musím být spokojený jen se ziskem tří bodů, protože náš výkon byl špatný. Dovolím si říci, že hosté byli celý zápas lepším týmem a jen kvůli tomu, že neproměnili šance, my získali tři body. Někdy ale fotbal takový je," hodnotil utkání Miloslav Mrázek.

Zdroj: Rakovnický Deník

Branka: 60. Bláha

Sestava MSK: Ježek - Bajer, Bejda (C), Špetlík, Rambousek - Klain (70. Pokorný), Kraus, Krejza, Radačovský - Jíra, Lukeš.

Sestava soupeře: Kut (C) – Soukup, Dymov, Duchoň, Kroupa – Kaválek (75. Jirásek), Bláha, Mrázek J., Vašák – Hartman (89. Weis), Mrázek D. (61. Hamouz).

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.