Doma opět za tři body!

28.04.2014 10:24

MSK - FC Velim    4:1 (3:0)

V utkání jsme byli jasně lepším týmem, což jsme potvrzovali i góly. Do vedení nás poslal dorážkou Zajíček. Do konce první půle se ještě hlavou trefili Klain i Horák. Ve druhé půli naše vedení ještě navýšil Jíra. Hosté se dočkali čestného uspěchu až v nastaveném čase. 

Již od samotného začátku utkání byl náš tým tím lepším. Netrvalo dlouho a šli jsme do vedení, konkrétně šest minut. Jírovu střelu ještě dokázal hostující brankář vyrazit, ale pouze do prostoru, kde stál Zajíček, který už neměl problém poslat míč do sítě - 1:0. Hostující hráči nekladli moc velký odpor. Po čvrthodině hry se dostal do velké šance Jíra, kdy se po odkopu hostujícího brankáře a následně vyhraném souboji uprostřed hřiště dostal právě Jíra do samostatného úniku, ale bohužel se svou kličkou na gólmana nevyzrál. V 18. minutě dostal Jíra balon do tahu, z levé strany našel svým centrem Klainovu hlavu, která poslala míč do sítě - 2:0. Hosté se na naší polovinu dostávali prakticky jen standardními situacemi, ale k vážnějšímu ohrožení naší brány se nedostali. Neuběhlo opět moc času a skóré se opět měnilo. Po sérii rohových kopů sice hosté odvrátili míč z vápna, ovšem následný zpětný centr si hlavou našel Horák a velimský brankář pouze přihlížel jak končí balon v síti - 3:0. Naši hráči hrající ve velké pohodě nadále kombinovali a zavářeli hostující obraně. Do konce poločasu už však žádná branka nepadla. Do kabin jsme odcházeli za příjemného vedení o tři branky.

Do druhé půle jsme nastoupili stejným způsobem, jakým jsme končili ten první. V 50. minutě dobře rozehrál Klain rohový kop, ale míč bohužel přeskočil na zadní tyči číhajícího Zajíčka. V 56. minutě se po pravé straně prodral do vápna Radačovský, téměř od brankové čáry poslal střílený centr před branku, na malém vápně si ho našel Jíra a od břevna poslal míč do branky - 4:0. Postupem času došlo v našich řadách k prostřídání hráčů a tak se trochu do hry dostali i naši hosté. V 64. minutě mohlo být sníženo. Velimští hráči si vypracovali takřka totožnou situaci jako před naším čtvrtým gólem, ale Ježek bravurním zákrokem na brankové čáře šanci zmařil. V 82. minutě se řítil sám na gólmana, věkem ještě dorostenec, Filip Čermák, avšak hostující brankář jeho střelu vyrazil. V poslední minutě nejprve Ježek skokem k levé tyči vytáhl na roh pěknou střelu hostujícího hráče. Bohužel z následného rohu neuhlídali naši hráči hlavičkujícího soupeře, který tak korigoval skóré - 4:1. Po rozehrávce ukončil hlavní sudí utkání.

Po dobrém výkonu jsme doma opět získali tři body, a tak stále držíme, v jarní části sezony, na domácím hřišti 100% bilanci. 

Branky: 6. Zajíček, 18. Klain, 27. Horák, 56. Jíra - 90. Hruška.

Diváci: 170.

MSK: Ježek - Zajíček (64. Pokorný), Horák, Špetlík, Musil - Klain (81. Čermák J.), Hrdina (C), Krejza, Radačovský - Jíra (64. Bajer), Lukeš (76. Čermák F.).

Velim: L. Svoboda (C) - Kyncl, Teplý, Hrabal, Vácha - Nedbal (60. Zajíc), Jeník, Kesner (80. J. Svoboda), Hruška - Lev, Vaněk (46. Dostál).

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.