Cenné vítězství v Sázavě!

10.11.2013 11:19

FK Sázava - MSK    0:2 (0:1)

Utkání se hrálo na velmi těžkém terénu a také moc krásy nepobralo. V prvním poločase měli domácí dvě šance, my také. Na rozdíl od domácích jsme však jednu dotáhli až do gólu, kdy se prosadil Klain. Ve druhé půle jsme dali hned ze začátku druhý gól, kdy se trefil Jíra, a defacto tím rozhodli utkání. Do konce zápau bylo ještě pár šancí na každé straně, ale gól už nepadl.

Do utkání jsme vstupovali ještě v myšlenkách s posledním debaklem, který jsme v Sázavě utržili před rokem (0:5) a tak jsme hráli ze zabezpečené obrany. Na těžkém terénu byla většinou nějaká kombinace nadlidským výkonem. Zhruba čtvrt hodiny se na hřišti nedělo nic. První šanci si vypracovali domácí, kteří měli nebezpečně standardní situace. Exekutor v domácím dresu našel svým centrem hlavu svého spoluhráče, ale Ježek vytlačil míč nad břevno. U nás se nejvíce do zakončení dral Klain, ale v prvních případech byl většinou zablokován. Ve 34. minutě už však přišla naše gólová akce. Jíra si naběhl na kolmou přihrávku za obranu, ve velkém vápně se odhodlal ke střele, tu mu ještě domácí brankář vyrazil, ale u dorážky byl nejdříve Klain, který zasunul do prázdné brány - 0:1. Domácí byli pochopitelně zaskočení, ale ještě do poločasu se dostali do dobré příležitosti. Podobně jako Jíra na naší straně si naběhl za naší obranu i sázavský útočník, ale jeho střela netrefila branku. To bylo z první půle vše.

Do druhé půle jsme nemohli nastoupit lépe. Hned ve druhé minutě se dostal Jíra do samostatného úniku a zkušeně poslal míč přes padajícího brankáře do sítě - 0:2. Tímto gólem jsme otupili domácí náznak o tlak. Poté se hra odehrávala spíše uprostřed hřiště. Po hodině hry zahrozili opět domácí. A znovu po standardní situaci, ale lehce tečovanou hlavičku skryl Ježek do svých rukavic. O pár chvil později jsme mohli definitivně utkání rozhodnout. Lukeš se řítil sám na domácího brankáře, ten jeho střelu vytěsnil na tyč, od které se však dostal před prázdnou branku na kopačku Radačovského, který ale trestuhodně přestřelil! Čtvrt hodiny před koncem se prozměnu dostal domácí forvard do samostatného úniku, ale Ježek mu pádem pod nohy znemožnil zakončení. Poté dali domácí hráči ještě břevno, ale to bylo vše. Z tohoto utkání jsme vydolovali velmi důležité a cenné tři body!

Do konce podzimní části nás čekají ještě dva duely, oba na domácím hřišti. Za týden hostíme lídra tabulky ze Suchdola a věřme, že jsme se touto výhrou dobře psychicky naladili, a že minimálně protáhneme naší serii bez porážky, která zatím čítá 6 utkání.

Branky: 34. Klain, 47. Jíra.

MSK: Ježek - Zajíček (C), Horák, Bejda, Špetlík - Lakatoš (70. Pokorný), Bajer (86. Hájek), Hrdina, Radačovský - Klain (59. Lukeš), Jíra.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.