Bleskový nástup zajistil vítězství!

30.03.2014 19:24

MSK - S.S. Ostrá    2:1 (2:1)

Bleskové dva góly Jíry, který skóroval v 5. a v 7. minutě nasměrovaly náš tým k výhře nad druhým týmem tabulky. Po dvaceti minutách dostali naši hosté možnost zahrávat pokutový kop, kdo na utkání byl si určitě udělal obrázek sám, za co byla nařízena, nicméně hosté snížili na 1:2. Do konce utkání už žádná branka nepadla, za zmínku ještě stojí, že jsme posledních dvacet minut dohrávali, po vyloučení Horáka, v oslabení. Náš tým ovšem svou výhru vydřel a přípsal si velice důležité tři body do tabulky.

Utkání začali s míčem na kopačkách naši hosté, ale pouze si přihrávali na vlastní polovině. V 5. minutě jsme si vypracovali rohový kop, Bejda našel přesně Horáka, který poslal svou střelu směrem na branku, kde balon ještě usměrnil Jíra za bezmocného brankáře hostí - 1:0. Skvělý vstup do utkání a ještě to nebylo z naší strany vše. Hned v 7. minutě dostal opět Jíra balon za obranu do tahu, vytáhl si brankáře daleko z branky, aby následně poslal svou střelu na bližší tyč do prázdné branky - 2:0. Hosté byli hodně opaření, dokonce sáhli i ke střídání. Bohužel v našem týmu muselo také dojít již po čtvrt hodině hry ke střídání. S poraněným svalem střídal Hofman. Ve 20. minutě přišla situace, která na hřiště vehnala hodně zlé krve. Musil se sice nejrpve nechal obejít hostujícím Mikolandou, následně ho ovšem cistě skluzem odzbrojil, k souboji došlo už v našem pokutovém území, Mikolanda přes něho přepadl a ještě sám poslal míč za naší branku, k překvapení všech, však hlavní sudí zapískala a ukázala na penaltový puntík! Hostující kapitán nezaváhal a poslal Ježka na druhou stranu a snížil - 2:1. Po půlhodině hry běžel sám na Ježka Mikolanda, ale v zakončení selhal a poslal míč mimo naší bránu. Do konce prvního poločasu se již jen odehrálo pár standardních situací na obou stranách, ale gól už nepadl.

Do druhé půle hostující hráči nastoupili velmi aktivně, ale k výraznějším šancím se dostali až později. Konkrétně v 56. minutě. Opět se hostující útočník prodral za naší obranu, běžel z úhlu sám na Ježka, kterého už překonal, ale míč zastavila tyč naší brány! Po hodině hry se dostal do velké šance Klain, ale hostující gólman Heimrath jeho pumelici skvěle vyrazil na roh. Naši hráči se soustředili na bezchybnou obranu, která pracovala až na vyjímky dobře, hosté se snažili dostat do našeho vápna dlouhými nakopávanými balony, ale naše obrana dokázala vysokým balonům čelit. V 71. minutě přišel okamžik, který nám ještě konec zápasu pořádě ztížil. Horák byl v souboji faulován Mikolandou, bohužel ale neudržel nervy na uzdě a v přerušené hře oplácel a byl po právu vyloučen. Ostrá už tedy vrhla všechny své síly do útoku, potrestat je mohl v 77. minutě Radačovský, který ale pouze trefil dobře vyběhnutého gólmana hostí. Do konečného hvizdu ukázali naši hráči velkou obětavost a těsné vítězství už nepustili!

Velmi těžce vydolované tři body jsou pro nás velmi důležité, začínali se k nám nebezpečně přibližovat týmy z úplného spodku tabulky. V tomto týdnu hraje "anglickým stylem", neděle - středa- sobota. Věřme, že naši hráči předvedou podobně dobrý a obětavý výkon i ve středu, kdy hostí třetí Rejšice.

Branky: 5. a 7. Jíra - 21. Dozorec z pen.

ČK: 71. Horák

Diváci: 170.

MSK: Ježek - Musil, Horák (71.), Bejda, Zajíček - Jíra, Hofman (14. Radačovský), Bajer, Hrdina (C), Klain (80. Hájek) - Lukeš (71. Špetlík).

Ostrá: Heimrath - Císař, Kouba (46. Cabrnoch), Sedlák (15. Nedorost), Birkuš - T. Moudrý - Šedivý, Dozorec, P. Moudrý, Petlička - Mikolanda.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.