Dobrovici jsme porazili !!

04.06.2012 12:00

MSK - FK Dobrovice    1:0 (0:0)

To co před tímto zápase vypadalo nemyslitelně se stalo skutečností. Naši hráči porazili velmi silnou Dobrovici!! Utkání přihlíželo na čtyři stovky fanoušků, kteří vytvořili parádní atmosféru. Naši hosté sice měli míč více na svých kopačkách, ale žádný gól nevytěžili. Utkání rozhodl výstavní ranou kapitán Hofman.

Pro mnohé nečekaný výsledek se urodil v tomto derby utkání. Od začátku sice dobrovičtí drželi míč většinou na svých kopačkách, ale k žádnému většímu ohrožení Ježkovy branky nedošlo. Naši hráči podnikali rychlé protiútoky, ale také nijak velké ohrožení branky z toho nebylo. Ve vynikající atmosféře se k první vážnější akci dostali hosté. Z levého křídla dobrým stříleným centrem nabízel gólovou šanci dobrovický záložník, ale Ježek byl u míče dříve než kanonýr Ansuma. Poté začínali také hrozit naši hráči, začal narůstat počet rohových kopů, ale bohužel hostující obrana obstála. Ve 38. minutě jsme měli obrovskou příležitost. Po výborném centru do vápna, se ke gólové hlavičce dostal Sameš, ale bohužel míč mířící do brány nešťastně trefil Jíru od kterého šel míč mimo tři tyče! Do poločasu již žádná vážnější šance na obou stranách nebyl a tak poločas skončil bez branek.

Do druhé půle nastoupili lépe naši hosté a hned v 52. minutě si vypracovali gólovou přiležitost. Agilní Jílek našel na našem vápně osamoceného Ansumu, kterého však výborně vychytal Ježek! A opět se potvrdilo pravidlo nedáš-dostaneš. Po hodině hry neváhal Hofman s míčem dlouho a z úctivé vzdálenosti vyslal nechytatelnou ránu, která s pomocí břevna zapadla za bezmocného Bartoše v hostující svatyni - 1:0.  To se sebevědomím hostů jistě zacloumalo a začali se čím dál častěji uchylovat k nakopáváným míčům k našemu vápnu. Tam si však naše obrana včela s Ježkem věděla rady. V 81. minutě se do dobré příležitosti dral  Pečínka, ale uvnitř pokutového území místo střely volil nahrávku na svého spoluhráče, kterému však míč utekl mimo hřiště. Do konce zápasu naši hráči poctivě bránili tento krásný výsledek a nakonec se jim to povedlo! Po konečném hvizdu jsme se mohli radovat z nečekaných, ale o to krásnějších tří bodů!!! Je vidět, že když náš tým nesrážejí podivuhodná rozhodnutí sudích, tak jsme jistě právoplatným členem nejvyšší krajské soutěže. Bohužel se takto řídí utkání, když už nemáme šanci soutěž udržet. Ovšem takovýto výkon nám dává naděje do budoucna, že bychom v  1.A třídě nemuseli zůstat dlouho a mohli se co nejrychleji vrátit do krajského přeboru.

Branka: 60. Hofman

Divácí: 350

Sestava MSK: Ježek - Zajíček, Bejda, Špetlík, Sameš - Bajer, Hofman (C), Krejza, Klain (66. Lukeš) - Hrdina, Jíra (90+2. Hájek)

Sestava Dobrovice: Bartoš - Tuma (77. Boško), Mrvík, Vladyka (C), Zbončák - Čech (66. Pečínka), Hnízdo, Patočka, Kořínek (46. Jiránek) - Jílek, Ansuma

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.