V poháru jdeme dál

25.04.2013 13:47

MSK - Sokol Dlouhá Lhota    4:1 (1:0)

V 1. kole poháru FAČR jsme přivítali na svém stadionu tým hrající krajský přebor - Dlouhou Lhotu.

V úvodu jsme ustáli nápor hostí bez ztráty kytičky. Následně jsme hru vyrovnali a pomalu se začali dostávat do dobrých šancí. V první půli se však ujala pouze jedna. Hrdinův trestný kop, lehce tečoval Vodák a míč skončil v síti - 1:0. Další šance v prvním poločasu zůstaly nevyužity a to na obou stranách. Po prvním poločase jsme tedy vedli 1:0.

Do druhého poločasu náš tým vystřídal všechny tři hráče najednou, mezi nimi byl i Radačovský, který na sebe vzal druhý gól v dlouholhotské síti. Skvěle si naběhl do vápna a s klidem uklidil, po stříleném centru z levé strany, míč do prázdné branky - 2:0. Hned za dvě minuty jsme přidali další branku. Hrdina vystihl rozehrávku hostí, následně se dostal k míči Matouš a samostatný postup zakončil umístěnou ranou z hranice vápna do sítě - 3:0. Bohužel za další dvě minuty se prosadili i hosté, naši hráči propadli na půlce hřišti a hostující Mynář se řítil sám na Kočího a svůj nájezd s klidem proměnil - 3:1. Hosté vycítili ještě šanci s utkáním něco udělat, ale svůj následný tlak v gól nepřetavili. Pět minut před koncem se ještě jednou prosadil Radačovský, který obhodil vyběhnuvšího gólmana Dlouhé Lhoty a upravil tak na konečných 4:1.

Náš tým tedy tímto vítězstvím postoupit do 2. kola poháru. S kým se utkáme Vás budeme informovat.

Branky: 57. a 85. Radačovský, 31. Vodák, 59. Matouš - 63. Mynář.

MSK: Kočí - Kučera (46. Herodes), Horák, Hájek, Zajíček (C) - Matouš, Bajer, Hrdina, Lakatoš R. (46. Radačovský) - Vodák (46. Lukeš), Vitmajer.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.