S Nymburkem smírně

21.05.2012 11:16

MSK - Polaban Nymburk    1:1 (1:0)

Do utkání jsme vstoupili skvěle a rychlým gólem šli do vedení. Následně jsme bohužel spálili dvě vyložené šance. Ve druhé půli hosté vyrovnali z diskutabilní penalty, následně jsme ještě přišli o dva vyloučené hráče a tak jsme i v devíti lidech uhráli nakonec bod.

V úvodu utkání jsme na svého soupeře vlétli a hned si vypracovali slibné šance. Ve 12. minutě už jsme konečně trefili zařízení. K rozehrávce standardní situace se postavil Bejda, chytrým lobem přehodil zeď a našel Hrdinu, který z voleje trefil pouze břevno, ale u následné dorážky byl nejdříve Jíra a poslal míč do sítě- 1:0. Následně jsme pokračovali v náporu a po pár minutách měl gól na kopačce Kraus, ale bohužel ve 100% šanci minul nymburskou svatyni. Ve 20. minutě přišla další vyložená šance, Klain skvěle zatáhl míč po levé straně a stříleným centrem našel před odkrytou bránou Radačovského, tomu ale bohužel na poslední chvíli stačil skluzem srazit střelu, mířící do branky, hostující obránce a zblokoval na roh. Poté se i hostě trochu osmělili a především hrozili po standardních situacích, ale naše obrana je s klidem odvracela. Do poločasu se hra spíše odehrávala uprostřed hřiště bez výraznějších šancí. Poločas jsme tedy vyhráli 1:0.

Druhý poločas jsme začali tím, že dáme rychlý gól a uklidníme se, bohužel jsme své šance neproměňovali. A pak přišla situace ze 62. minuty, kdy po souboji s Ježkem spadl ve vápně hostující útočník a sudí nařídil pokutový kop, který byl ovšem přísný. Ježek sice vystihl stranu, ale nymburský exekutor poslal střelu dostatečně razantně a umístěně a vyrovnal - 1:1. Ovšem to jsme ještě netušili co se stane dál. V 67. minutě byl po dvou žlutých kartách vyloučen Hrdina, a aby toho nebylo málo, tak za dalších pár minut byl vyloučen i Herodes a tak jsme dohrávali pouze s devíti statečnými. Naši hráči už ovšem soupeři nic nedovolili a nakonec uhájili bod za remízu 1:1.

Branky: 12. Jíra

Sestava MSK: Ježek - Sameš, Bejda (C), Špetlík (54. Lukeš), Herodes(75.) - Klain (60. Bajer), Krejza, Kraus, Hrdina(67.) - Jíra, Radačovský (75. Hájek)

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.