Na půdě lídra jsme sahali po bodech

14.05.2012 10:14

Kutná Hora - MSK    3:2 (0:1)

V tomto utkání byl favorit jasný, naši hráči ale předvedli vynikající bojovný výkon a nechybělo mnoho a z Kutné Hory bychom vezli body. Po poločase jsme byli o gól napřed, bohužel v druhé půli jsme třikrát inkasovali, když jsme přidali pouze jednu branku a tedy nakonec odjížděli zklamaní.

Na začátku utkání potřebovali naši hráči chvíli na rozkoukání, protože v prvních minutách utkání jsme přežili dvě obrovské šance domácích. Po chvíli se však naši hráči rozehráli a domácího lídra přehrával. Výsledkem tohoto snažení byl vedoucí gól. Po dobré akce Hrdiny na pravé straně hřišti, poslal dobrý centr před branku, tam si naběhl Bajer a krásným volejem z hranice vápna nedal domácímu brankáři šanci - 0:1. Následně naši hráči pokračovali v dobré hře, a domácí se prakticky nedostali před Ježkovu svatyni. Po půlodině hry jsme dali druhý gól, kdy se prosadil Kraus, ale jak už se v jarní části stalo tradicí, tak pomezní rozhodčí signalizoval neexistující offside. Byl to v pořadí již čtvrtý regulérní neuznaný gól v jarní části. Chvíli poté si ovšem Lukeš vypracoval skvělou šanci, bohužel však následnou ranou rozezvonil pouze tyč domácí branky! Do konce poločasu se již nic významného nestalo.

Do druhé půle na nás domácí vlétli a dostali nás pod tlak, naše obrana však odolávala. Zhruba od 55. minuta se do té doby dobrý rozhodčí Svoboda, rapidně změnil v posuzování situací na hřišti a vše co pískl směřoval proti naší brance! V 61. minutě už domácí svůj tlak zúročili. Po centru z pravé strany hřiště se domácí útočník prodral až k hlavičce a poslal míč do sítě - 1:1. To domácím vlilo ještě více živé vody do žil a chtěli co nejdříve stav otočit. Ovšem v 76. minutě udeřilo na druhé straně. Klain si skvěle naběhl na přízemní centr a zhruba z hranice penalty prostřelil domácí gólmana a strhl vedení na naší stranu -1:2. Poté domácí vrhli všechny své síly do útoku a naši hráči mohli utkání rozhodnout utkání třetí brankou. Největší šanci měl Klain, kdy svým sprintem přes celé hřiště ovšem ztratil spoustu sil a domácí gólman ho tváří v tvář vychytal. Chvíli poté byl ještě ve velké šanci Krejza, ale jeho zakončení bylo však slabé a domácí gólman chytil. V 85. minutě se bohužel potvrdilo pravidlo nedáš, dostaneš. Sameš zblokoval centr před naší bránu, bohužel však tak nešťastně, že přistál přímo na hlavu osamocenému domácímu hráči, který vyrovnal -2:2. To byla příležitost pro pana rozhodčího Svobodu, dokonce nastavil 7 minut!!! Domácí nás zamkli a kopali snad 10 rohových kopů v pěti minutách a jak už se bohužel stalo naší tradicí v 93. minutě jsme inkasovali a opět dostali gól v nastavení -3:2. Poté už nás rozhodčí před branku domácích nepustil a tak jsme smolně prohráli na půdě lídra.

Branky MSK: 20. Bajer, 76. Klain

Sestava MSK: Ježek - Sameš, Bejda (C), Špetlík, Herodes - Bajer (88. Hájek), Kraus (58. Klain), Krejza, Hrdina - Radačovský, Lukeš

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.