Příprava s Brandýsem se nepovedla

26.03.2013 10:22

FK Brandýs-Boleslav - MSK    2:1 (1:0)

Kvůli odloženému mistrovskému zápasu v Týnci sehrál náš tým přípravný duel s celkem Brandýsa (1.B třída).

Hned v počátku utkání jsme měli dvě obrovské šance, ale ty vyšly v niveč. Poté jsme začali tahat za kratší konec provazu, když nás brandýsští přehrávali hlavně v přechodové fázi, kdy velmi často útočili v přečíslení. V polovině první půle po jednom takovém rychlém "brejku" se dostal náš soupeř do vedení. Do konce poločasu byli více na míči a měli více šancí naši soupeři, ale gól již nepadl.

Na začátku druhé půle měl ještě Brandýs mírnou převahu, postupně však naši hráči začali soupeři zle zatápět. Po několika šancích jsme se konečně prosadili. Z přímého kopu vyrovnal Bejda. Ovšem do deseti minut jsme inkasovali podruhé a na vyrovnání už jsme se nezmohli.

Utkání bylo z naší strany odehráno ve velmi špatném tempu, kde nás Brandýs, svou rychlostí a zapáleností do hry, místy přehrával. Doufejme, že už se žádné mistrovské zápasy odkládat nebudou a uvidíme opět náš tým v plném zapálení do hry.

Branka MSK: 62. Bejda

MSK: Ježek - Kučera, Zajíček, Musil (46. Pokorný), Hájek - Klain, Bajer, Bejda, Radačovský - Lukeš (78. Musil), Jíra (85. Havlík).

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.