Na těžkém terénu jsme vydolovali tři body!

09.03.2013 22:17

Sokol Zásmuky - MSK    1:3 (0:1)

První jarní kolo se hrálo sice na těžkém, ale konečně na přírodním trávníku. Těžký terén sice ztěžoval kombinaci, ale naši hráči se s tím vypořádali a po dobrém výkonu vezou ze Zásmuk vítězství v poměru 3:1.

Z počátku utkání se hrál opatrný a ne příliš koukatelný fotbal, na vině byl i hodně těžký terén. Postupem času se naši hráči osmělovali a v první vážnější šanci se ocitl Lukeš, ale bohužel z vápna přestřelil. Domácí se dlouho k ohrožení naší branky nedostali. Náš tým měl o poznání více ze hry. Ve 25. minutě jsme se již prosadili, Bejda našel milimetrovým pasem za obranou Klaina, který si skvěle zpracoval a tváří v tvář domácímu gólmanovi nezklamal a poslal míč do sítě -0:1. O chvíli později jsme mohli přidat další gól, ale Kučera orazítkoval pouze břevno domácí svatyně. Když se první poločas začal blížit ke svému konci, tak si pár šancí vypracovali i domácí hráči, ale naše defenziva vše vyřešila bez inkasované branky. První poločas skončil za našeho jednogólového vedení.

Do druhé půle jsme šli s cílem si co nejdříve pojistit vedení a v defenzivě si nic nekomplikovat. Vyložené šance našeho týmu stále příbývaly, ale bohužel Klain ani Jíra své "tutovky" nevyužili. Jak už to tak bývá, tak pravidlo nedáš-dostneš, se v této sezoně proti nám naplňuje více než často. V 65. minutě jsme po našem autovém vhazování ztratili míč, domácí se dostali do rychlého protiútoku na jehož konci nedal domácí forvard tvrdou křížnou ranou Ježkovi šanci -1:1. Domácí byli povzbuzeni a o chvíli později zmařil Ježek včasným vyběhnutím a pádem pod nohy zásmuckého útočníka další dobrou příležitost. Naštěstí však tento stav na hřišti netrval dlouho, v 71. minutě jsme poslali dlouhý balon do vápna domácích, pro který si vybíhal domácí gólman, ale i vinou kaluže míč minul a pro Jíru už nebyl žádný problém trefit prázdnou branku -1:2. To domácím vzalo vítr z plachet. Pět minut před koncem utkání ukořistil na hranici vápna domácích Jíra míč a perfektně využil špatného postavení domácího brankáře a neomylně poslal míč do sítě -1:3. Do konce utkání si domácí ještě vypracovali dva rohové kopy, ale gól již nepadl, a tak jsme se po konečném hvizdu sudího mohli radovat z prvních jarních tří bodů.

Branky: 65. Čapek - 25. Klain, 71. a 85. Jíra.

Diváci: 50

MSK: Ježek - Zajíček (C), Horák, Špetlík, Kučera - Klain (67. Matouš), Bajer, Bejda, Radačovský - Lukeš (80. Musil), Jíra.

Zásmuky: Jón - Kotek, Lanc, Bečvařík, Hemelík - Vaněk, Čapek, Benda, Sobotka - Borovička (60. Lindner), Lev.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.