Jíra vystřílel domácí vítězství!

12.05.2013 21:17

MSK - FK Červené Pečky    3:0 (1:0)

Po dvou venkovních výhrách jsme hostili na našem stadionu tým Červených Peček. Po většinu utkání jsme byli lepším týmem, naše vítězství 3:0 vystřílel svým hattrickem kanonýr Jíra.

Začátek utkání vyšel lépe našim hostům. Hned v úvodní minutě se dostal do dobré šance hostující útočník, který se kličkou zbavil Špetlíka a prakticky tváří v tvář Ježkovi se dostal do zakončení, Ježek však jeho žádost o gól zamítl. O chvíli později, konkrétně běžela 4. minuta, zatáhl Klain míč po levé straně a stříleným centrem našel přesně nohu Jíry, který hned z první poslal míč za bezmocného gólmana - 1:0. Důležitý rychlý gól. Hosté však nebyli nijak bojácným týmem a podnikali nebezpečné protiútoky. Ovšem otvírali také okénka ve své obraně. Ve 20. minutě postupoval z úhlu sám na brankáře Matouš, ale Malého neprostřelil. Po chvíli hodil dlouhý aut do vápna hostí Herodes, hostující brankář Malý podcenil odraz, kdy ho míč přeskočil, bohužel ale Klain zívající prázdnou branku přestřelil. Ve 35. minutě se do vápna prodral Jíra, ale zakončil pouze do boční sítě. Poté do konce poločasu hrozili hosté. Největší šanci měli na jeho úplném konci. Naše obrana propadla a hostující forvard postupoval sám na Ježka, který mu však pádem pod nohy šanci zlikvidoval. Chvíli na to, rozhodčí ukončil poločas. Skóré bylo 1:0 v náš prospěch.

Do druhé půle opět lépe vstoupili hosté a byli aktivnějším a hlavně nebezpečnějším týmem. V 50. minutě nacentroval pečský záložník do našeho vápna, kde našel hlavu svého spoluhráče, ten však Ježkovu bránu minul. V 53. minutě přišla naše odpověď a byla gólová. Jíra si na hranici vápna zpracoval přihrávku od Hrdiny, balon si potáhl do vápna a tečovanou střelou rozvlnil síť podruhé - 2:0. Tento gól nás zklidnil a naopak hostý toužící po vyrovnání hodně zchladil. Po hodině hry se do obrovské šance hnal Jíra, který se po chybě obránce hnal sám na brankáře, ale bohužel skákající míč poslal nad branku a odmítl hattrick. Poté se hra chvíli odehrávala bez vážnějších akcí. V 74. minutě se hosté dostali do rychlého protiútoku 3 na 2, ale vytěžili z tohoto útoku pouze slabou střelu, kterou Ježek bezproblémů zlikvidoval. A co Jíra odmítl v 60. minutě, to napravil v 83., míč si opět navedl do vápna a křížnou ranou trefil cíl - 3:0. V 87. minutě Ježek bravurně vyrazil robinzonádou bombu z hranice vápna vedle branky. Do konce zápasu ještě měli hosté možnost rozehrání standardní situace z dobré pozice, ale trefili pouze naší zeď, a tak sudí ukončil utkání ve kterém jsme zvítězili 3:0.

Po dlouhé době jsme tedy opět zvítězili na domácím hřišti a s konstelací ostatních výsledků jsme se opět přiblízili k 2. mistu tabulky. Konkrétně na pouhých 5 bodů! Kdo to po podzimní části čekal, že bude náš tým ještě schopný bojovat a uplnou špici tabulky.

Branky: 4., 53. a 83. Jíra.

Diváci: 80

MSK: Ježek - Zajíček (C), Horák, Špetlík, Herodes - Klain, Bajer (84. Altman), Hrdina, Matouš (83. Lakatoš M.) - Bejda (74. Razák), Jíra.

Č. Pečky: Malý - Žoha, Bareš, Herčík, Vohnický - Hervert, Kulhánek, Vlasák (60. Bílek), Adamec - Rejthárek, Novotný (81. Novák).

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.