Konečně vítězství!

10.04.2013 20:00

MSK - Polepy    4:2 (1:0)

Po dlouhé době zvítězili naši hráči na domácí půdě, a to hned proti lídrovi tabulky z Polep. Hrál se oboustraně vyrovnaný fotbal, kdy jsme v první půli byli nebezpečnější, vedli jsme však pouze o jednu branku, pohrdli jsme i penaltou. Druhý poločas začal výborně, hnedl jsme dali gól, bohužel jsme hned v zápětí inkasovali. V té době nás polepští přehrávali, ale po hodině hry jsme dali další gól, po chvíli hned další a bylo hotovo. Pár minut před koncem snížili hosté z penalty, po červeném faulu Ježka.

Začátek utkání byl od obou týmů opatrný. Postupně jsme to ale byli my, kteří si vytvářeli nebezpečné šance. Hosté se snažili o kombinační fotbal, konečně také někdo kdo k nám přijel hrát fotbal, ale míč jim na těžkém terénu povětšinou uskakoval. My jsme hrozili především ze stran. Ve 21. minutě jsme otevřeli skóré utkání. Lukeš dostal skvělý pas za obranu, řítil se s Klainem sám na jednoho obránce, krásně poté naservíroval míč právě Klainovi před prázdnou branku a ten se nemýlil - 1:0. Naši hosté poté zahrozili ze dvou standardních situací, ale bez efektu. Do konce poločasu už jsme hrozili jen my. Ve 36. minutě přišla šance největší. Bejda oklamal ve vápně kličkou polepského beka, který ho fauloval - penalta! Míč si postavil Horák, ale bohužel nedal! Brankář vyrazil na roh. Z následného rohu, hlavičkoval Zajíček a hostující obránce vykopával z brankové čáry! Do konce poločasu již žádná šance nepřišla, a tak jsme vedli pouze 1:0.

Vstup do druhé půle jsme měli fantastický. Hned po dvou minutách vystřelil z dálky Hrdina, střela gólmanovi hostí vypadla a Lukeš zametl do prázdné branky - 2:0. Místo toho abychom se uklidnili, tak za dvě minuty hosté snížili. Po rohovém kopu se míč odrazil na velké vápna, kde hostující hráč z half-voleje vymetl šibenici naší branky - 2:1. Poté přišly docela kritické chvíle pro náš tým. Hosté dostali půdu pod nohama a byli to oni, kdo nás zamknul k vlastnímu vápnu. Ovšem naše obrana bez újmy tento tlak ustála. Po hodině hry jsme si vypracovali rohový kop, jeho exekutor Bejda poslal do vápna centr, který si polepský obránce srazil do vlastní branky - 3:1. Tato branka nás uklidnila a začali jsme více držet balon, hosté se už na takový tlak nezmohli. Čtvrt hodiny před koncem si naběhl Bejda na kolmici za obranu a vyběhnuvšího brankáře zkušeně přehodil - 4:1. Bohužel v 83. minutě přišla naše ztráta na půlce hřiště hostující útočník běžel sám na Ježka, udělal mu kličku a zkušeně si došel pro faul - penalta a červená karta pro Ježka. Jelikož už jsme využili všechna střídání, tak musel do brány obránce Špetlík. Hosté penaltu využili a snížili  - 4:2. Do konce zápasu se snažili dostávat k naši brance dlouhými nakopu, ale už žádný gól nedali. Po konečném hvizdu rozhodčího jsme se tedy mohli konečně radovat ze tří bodů na domácím hřišti!!!

Branky: 21. Klain, 47. Lukeš, 61. vlastní, 76. Bejda - 49. Růžička, 84. Suchánek z pen..

Diváci: 80

MSK: Ježek (83. ČK) - Zajíček, Hofman (C), Horák, Špetlík - Klain (77. Kučera), Hrdina, Bejda, Bajer - Lukeš (63. Herodes), Jíra (81. Matouš).

Polepy: Procházka - Růžička, Suchánek, Kalivoda, Zelenka - Dušek, Paták, Kmoch, Vojtíšek - Kocourek  (46. Slezák), Müller.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.