Domácí prokletí trvá

01.04.2013 10:11

MSK - SK Benešov B    1:1 (0:1)

Další domácí zápas a další ztráta bodů za remízu 1:1. Náš tým skoro celý zápas tlačil, vypracoval si mnoho šancí, ale bohužel benešovští svou jedinou šanci proměnili a v poločase vedli. Ve druhé půli se hosté nedostali téměř ze své poloviny, ale nám se povedlo pouze vyrovnat a zahodit dalších několik obrovských šancí.

Vstup do utkání byl od našeho týmu dobrý, soupeře jsme přitlačili a ohrožovali branku. Hosté hráli ze zabezpečené obrany a vyráželi k rychlým protiútokům. V první velké šanci se ocitl po čtvrthodině hry Hrdina, gólman mu ale stihl rychle zmenšit úhel a tváří v tvář ho vychytal. Dále jsme útočili a další šance na sebe nenechala dlouho čekat. Po rohovém kopu se dostal skoro na brankové čáře k hlavičce Zajíček, ale v obrovské šance hlavičkoval nad branku. Hosté se prakticky první půlhodinu utkání nedostali na útočnou polovinu. Ve 38. minutě jsme si vypracovali další obrovskou šanci. Na rohu malého vápna se míč dostal k Horákovi, který si zpracoval a tvrdou střelou jen těsně minul benešovskou branku. A jak už to tak bývá při našich domácích zápasech zvykem, ve 42. minutě jsme při zakládání útoku ztratili na půlce hřiště míč, hosté se dostali rychle do protiútoku a skákající balon uklidil hostující útočník, lobem přes Ježka, do sítě -0:1. Do konce poločasu se na hřišti již nic neudálo. Do kabin jsme tedy šli za nepříznivého stavu 0:1.

Do druhé půle jsme opět na našeho soupeře vlétli a ten byl ještě pod větším tlakem než v poločase prvním. Do vápna hostů létal jeden míč za druhým, ale stále bez efektu. V 56. minutě už bylo vše jinak. Hofman skvěle zahranou standardní situací našel přesně Jírovu hlavu, a ten se nemýlil -1:1. Na otočení výsledku jsme tedy měli ještě spoustu času. V 66. minutě jsme byli hodně blízko. Z levé strany centroval do vápna Klain, míč se na branku snažil procpat Jíra, ale trefil jen obránce, následně se míč odrazil k Hofmanovi, který však také svou střelou trefil domácího obránce, poté už se hosté osvobodili dlouhým odkopem. V 74. minutě měl na kopačce další gól Jíra, ale tentokráte se vyznamenal hostující brankář, který vyškrábl jeho "volej" nad břevno. O chvíli později centroval před branku Bajer, trajektorie letu míče však nabrala jiný směr a skončila na tyči benešovské brány. V 83. minutě si Hrdina zpracoval ramenem dlouhý centr na vápno hostí, následně přehodil hostujícího gólmana, kde ještě uklidil míč do sítě Jíra, ale nakonec sudí po dlouhém váhání odpískal Hrdinovu ruku, takže gól neplatil. Chvíli poté po rohovém kopu Klaina vystřihl Zajíček parádní nůžky, ale bohužel míč jen těsně minul branku. Do konce utkání jsme hosty doslova mačkali, ale bohužel se nám už žádný gól vstřelit nepodařilo, a tak jsme opět na domácím hřišti ztratili body za remízu, již šestou v devíti zápasech!

Po průbehu zápasu je to jasná ztráta, protože hosté vystřelili jednou jedinkrát na branku, kdežto naši hráči mohli dát minimálně pět branek. Nezbývá nic jiného než se poučit a za týden v derby, na půdě Bakova nad Jizerou, být daleko efektivnější a získat tři body.

Branky: 56. Jíra - 42. Kováč.

Diváci: 130

MSK: Ježek - Zajíček, Bejda, Horák, Špetlík - Klain, Hrdina, Hofman (C), Kučera (61. Bajer) - Radačovský (86. Matouš), Jíra.

SK Benešov: Tlamicha - Krejza, Verner, Kondáš (76. F. Jendele), Páv - Urban - Marek Chrpa (55. Podhorský), Horváth, Kováč - D. Jendele, Voráček (88. Martin Chrpa).

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.